Aký máte pohľad na slzy muža?
To muža dám odtiaľ preč, keďže sa mi nezdá že muž alebo žena by mali iné slzy.
No a aký mám pohľad na slzy? Či to zmení môj pohľad na osobu?
Určite. Príde mi to že ten človek nezadržiava v sebe veci, nebojí sa dať svoje emócie von. Alebo ak plače iba predomnou, tak to beriem ako prejav dôvery že sa nebojí predomnou ukázať, že nie je v poriadku a niečo sa deje.
Muž by nemal plakať pred ženou, to nie!!....chlap má byť žene oporou, skalou....nech plače v noci pred posteľou alebo pri športovom zápase alebo v "združení plačúcich chlapov" založme také...
Nie.
Bežne nie. Stretla som sa s tým na pohrebe, po operácii a pár krát sa mi podarilo rozplakať byvaleho. Ale často sa s tým nestretávam ako napríklad u žien.
nestava sa to casto ze chlap place...no predsa je to prirodzene...ale ked sa to stane, tak je bud nieco vazne v prdeli, alebo pokial su to slzy stastia...tak podla toho rozoznate najstastnejsieho cloveka pod slnkom...
ale je to individualne, kazdy mame ten emocny prejav niekde inde nastaveny...
keď počúvam pravdivú pesničku, pri ktorej si spomeniem na niečo čo sa mi stalo, nepodarilo a znovu na to všetko myslím ...tak sa rozplačem. ...Keď pozerám film tak sa niekedy rozplačem... ale nie že slzy padajú prúdom ale normalne len trochu chvílu ... no a pri zápase som plakal keď už bolo jasné že to neotočíme na turnaji... to bol môj prvý turnaj a dobrý výkon... robil som čo som mohol... toto je dobrá spomienka
Zalezi na okolnostiach a pricine.
Mam rada, ak je muzsky plac prejavom ludskosti a tiez slzy stastia v emotivnych situaciach. Viackrat som videla plakat cerstvych oteckov po porode. Bolo to zakazdym krasne.
Najhoršie je keď plače škaredý chlap.. ja viem že to je debilný názor a som otrasná bytosť ale podľa mňa keď plače dáky fešák tak človek (ja) má chuť ho utešiť. Ale keď plače daka onuca tak ma až striasa ale na moju obranu u žien to vnímam podobne. Plus extrém je keď plače opitá a špatná holka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
To muža dám odtiaľ preč, keďže sa mi nezdá že muž alebo žena by mali iné slzy.
No a aký mám pohľad na slzy? Či to zmení môj pohľad na osobu?
Určite. Príde mi to že ten človek nezadržiava v sebe veci, nebojí sa dať svoje emócie von. Alebo ak plače iba predomnou, tak to beriem ako prejav dôvery že sa nebojí predomnou ukázať, že nie je v poriadku a niečo sa deje.
Bežne nie. Stretla som sa s tým na pohrebe, po operácii a pár krát sa mi podarilo rozplakať byvaleho. Ale často sa s tým nestretávam ako napríklad u žien.
ale je to individualne, kazdy mame ten emocny prejav niekde inde nastaveny...
Mam rada, ak je muzsky plac prejavom ludskosti a tiez slzy stastia v emotivnych situaciach. Viackrat som videla plakat cerstvych oteckov po porode. Bolo to zakazdym krasne.
Ale podľa mňa máš dosť pochopiteľný pohľad na vec