Pojem "imigrant" je zmysluplny iba vo frameworku nejakych nacionalistickych konstruktov a nejak ma zatial tieto konstrukty neovplyvnili natolko, aby som na zaklade nich ludi delil na imigrantov a neimigrantov.
Chodím do triedy s troma spoluziakmi a všetci traja sú v podstate imigranti. A sú super.
Najviac protiimigrantske názory mávajú práve tí čo žiadneho nikdy ani nevideli.
za vsetko zlo mozu cudzinci, imigranti, priselci, turisti a celkovo nevadia mi ukrajinske imigrantky, ale moslimskych 30-rocnych detskych imigrantov by som hnal palicou spat k mekke
Nemám rád termíny "humanistický" a "xenofóbny", lebo už v sebe nesú dosť jasnú emóciu. Ja som napr. humanista a práve preto vnímam imigrantov ako veľmi, veľmi veľkú hrozbu. @sugy1 Príp. ešte tí, ktorých banda imigrantov znásilnila.
Imigrantov, ktorí sa prisťahujú kvôli škole, práci, a pod. akceptujem, veď je to normálna migrácia, no neakceptujem imigrantov utečencov, ktorí majú v krajine zlé životné podmienky a tu doslova hľadajú úkryt, len tu pribehnú a čakajú, že sa o nich postaráme... nie nie nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pojem "imigrant" je zmysluplny iba vo frameworku nejakych nacionalistickych konstruktov a nejak ma zatial tieto konstrukty neovplyvnili natolko, aby som na zaklade nich ludi delil na imigrantov a neimigrantov.
Najviac protiimigrantske názory mávajú práve tí čo žiadneho nikdy ani nevideli.
@sugy1 Príp. ešte tí, ktorých banda imigrantov znásilnila.