ako s ktorymi
jedna suseda ma prebodava pohladom zakazdym ked idem, jedna furt zobre peniaze a zas mam suseda kt sa furt usmieva, rozpravame sa spolu, obcas pride na kavicku, obcas pridem ja a tak
Joj to u nás je vekový priemer susedov tak 70 rokov a všetci nás majú za mily párik a vkuse nás spovedajú. Ale teda treba uznať že sú ozaj mili len občas otravni.
U susedov oproti som niekedy trávila viac času ako doma Stále máme super vzťahy, hlavne so susedou je sranda aj keď je odo mňa o 20 rokov staršia. Potom je tu jeden, ktorý to na mňa skúšal, ale už pochopil že z toho nič nebude. Jedna suseda je maminina kamoška, ďalší susedia sú naša vzdialená rodina. Potom máme ešte milióny susedov, zlatý dvanásťposchodový panelák Niektorých, čo tu bývajú dokonca ani nepoznám. Ale každého zdravím a snažím sa byť milá. Aj keď jasné, že niektorí sú aj otravní, hlavne keď ma v nedelu skoro ráno zobudia.
toto ma inak mrzi, taky neutralny, pozdravime sa, ale tym to konci. akurat suseda nadomnou je komunikativna, starsia pani, normalna, parkrat som na nu mal stastie ale inak ju malokedy stretavam. vedla mna byva mlada baba s frajerom, tiez fajn pozdravi, ale bral by som, ak by sme si semtam aj pokecali pri cige na balkone
no ale tak to uz je tak a nebudem to zbytocne pushovat
Doma na dedine mame super susedov, aj na silvestra sme napr. boli u nich, pomahame si, na kavu/cigaretku bezne chodia... Tu na private viem len, ze oproti byva taka stara teta, co na mna zakazdym ked s stretneme vo vytahu/pred barakom pozera ako na vraha, hehe Inac k ziadnej komunikacii nedochadza (nastastie)
Niečo medzi 1 a 2. Susedov nemyslím celú ulicu ale len niekoľko okolitých domov (cca 6 domov). Z nich sa vymyká normálu len jeden, ktorý je celkovo "divný" starý zatrpknutý dedko a rodina s ktorými býva - bývajú tam hádky a krik. Pritom patria k bohatým ľuďom, resp. zbohatlíkom z čias komunizmu.
S niektorými susedmi mám dobré vzťahy, dávame si navzájom ovocie/zeleninu, rozprávame sa, strážime psov/deti, ked je treba. S inými mám neutrálny vzťah.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
jedna suseda ma prebodava pohladom zakazdym ked idem, jedna furt zobre peniaze a zas mam suseda kt sa furt usmieva, rozpravame sa spolu, obcas pride na kavicku, obcas pridem ja a tak
no ale tak to uz je tak a nebudem to zbytocne pushovat
rozkladajúce sa telo,..) prípadne nie som rušený hlukom tak absolútne nevnímam ich existenciu...