@b0ng iPhone je kompatibilný??? nie sú s tým problémy pri posielaní dát?
rozmýšlal som o HTC Desire...ale tak nech to má nejaký lepší foták, wifi, aby to bolo kompatibilné asi android by bol dobrý ako operačný systém, MP3 prehrávač nech má schopný a hlavne nech sa nekazí nie som moc za dotykové fony ale moju starú šunku treba už vymeniť a vela ponúk "nedotykových" mobilov nieje
no majland za to nedám ale nech vydrží nejakých pár rokov schopný...tak asi cca 400e
android je na h...pokial to neni verzia 2.0 a vyššia
za 400€ sa už dá kúpit slušný mobil ....ak nepotrebuješ zbytočné aplikacie , myslím že nokia a jej symbian bude pre teba dobrý ...prehrávač hudby má podla mna výborny , wifi má a fotáky majú tieš dobré ....napr N97 alebo ak najdeš ešte 40€ tak možeš mat N8 a to je už ,,delo,,
no tá N8-čka ma zaujala to už je dosť nadupaný fon...teraz nemám už čas to viac študovať bo idem von "žiť" ale zajtra to omrknem trocha lepšie...zatial díky
po dlhom surfovaní na nete a čítaní recenzií a fór som vylúčil N8...vela ludí ju skritizovalo za symbian, baterku, procesor ale velké plus ktoré sa mi lúbilo bol USB host...Galaxy má krajšie farby displeja ako HTC a lepšiu výdrž baterie, ipohne 4 ma nejak nezaujal...v podstate som sa asi rozhodol pre HTC Desire HD aj ked je to dosť velký "fon" čo bude problém asi dať do vačku dúfam, že to by bola jediná zlá vlastnoť ...ale ešte počkám asi mesiac či pôjde dole cena a či nebude náhodou neco nové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Inak hocičo
rozmýšlal som o HTC Desire...ale tak nech to má nejaký lepší foták, wifi, aby to bolo kompatibilné asi android by bol dobrý ako operačný systém, MP3 prehrávač nech má schopný a hlavne nech sa nekazí nie som moc za dotykové fony ale moju starú šunku treba už vymeniť a vela ponúk "nedotykových" mobilov nieje
no majland za to nedám ale nech vydrží nejakých pár rokov schopný...tak asi cca 400e
za 400€ sa už dá kúpit slušný mobil ....ak nepotrebuješ zbytočné aplikacie , myslím že nokia a jej symbian bude pre teba dobrý ...prehrávač hudby má podla mna výborny , wifi má a fotáky majú tieš dobré ....napr N97 alebo ak najdeš ešte 40€ tak možeš mat N8 a to je už ,,delo,,
viac » nokia.finesa.sk/...
ma dobry vykonny procesor, ramku, pamat, qwerty keyboard......
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...