ani jeden by som si nezobral lebo všetky o tebe zbieraju dáta a tie sa poskytuju tretím stranám. Ale ked uz tak, tak by som sa tresol po vačku a kupil iphone.
@semhamforas Android je Open Source, nespehuje ta.
"Spehuje" ta akurat google.
A to tym, ze si zaznamenava co si kedy vyhladal, a ma ulozene tvoje kontakty a udalosti v kalendari - ktore oficialne moze zverejnit len statom ktore to ziadaju a maju na to dovod.
@semhamforas zkadiaľ máš že zaznamenáva kedy a komu voláš? a to či vie určiť tvoju polohu mu musíš zafajknúť v nastaveniach. A preco myslis ze taky Galaxy S II uz potom nebude dobry po tych 4 rokoch?
iPhone ani za nic, mozno je optimalizovany, ale kup si ho bud zo svojich vlastnych alebo si rozmaznany... iPhone je predrazena hracka, ktora ma starsie technologie ako konkurencia za danu cenu a vsetko im prechadza lebo maju meno...
@veryhappyhippo starsie technologie? dafuq? ved apple ako prvy prisiel s novymi, podotykam, vlastnymi procesormi A4 a neskor dual-core A5..najprv si nieco o tom zisti a potom hovor
@trdelniiiq super, a IBM prisiel v 80 rokoch s Personal Computer a mas pocit ze ma v sucasnosti moderne pocitace?
to ze niekto na nieco prisiel (v pripade applu vlastne len bral z 1 institucie) s niecim novym neznamena ze nebude zastaraly, ak sa nemylim, tak dost dlho napr. iPhone nemal Blootooth, nema podporu flashu atd.
@veryhappyhippo Iphone mal bluetooth, a co sa tyka flashu, ktori tak vehementne vsetci hladaju, tak ten ti je uplne zbytocny v mobile. Flash je hnusny, zastaraly a narocny ako prasa. Staci, ze si pozeras nejaku stranku alebo fb hru vo flashi len na pocitaci a hned sa ti ide rozbit ako to nacitava. Btw preco myslis ze samotne adobe prestalo s vyvojom flashu pre mobilne telefony? Hadaj jobs vedel preco to robi. A keby ti fakt tak ultra brutalne trebalo pozriet nieco vo flashi, v ktorom je dnes robenych mozno 5% web stranok, na app store je na to aplikacia
@trdelniiiq tak fajn nejdem sa hadat ohladom toho BT, ako hovorim le sa mi zdalo.. ALE za rovnaku cenu dostavas omnoo nizsi vykon, staci a nielen u Macov ale aj iPhone
ak by si sa ale chcel hadat o macoch., uznavam ze su ludia ktori tuto stabilitu ktoru ponuka vyuziju, ale vacsina normalnych beznych ludi nie, stale si myslim ze cele je to marketing aby si ludia mysleli ze su cool ked maju apple...
@veryhappyhippo Co? Ved ja som ohladom macu nenapisal v predchadzajucom prispevku ani slovo. A v pripade macu nejde o stabilitu ale o operacny system a jeho user friendly interface a celkovu jeho strukturu. Opytaj sa kohokolvek, kto pracoval na wine a presiel na mac, ako hodnoti pracu a celkovu orientaciu v nom. Kazdy ti povie to iste. Jednoduche, plynule, krasne. Marketing ma apple priam dokonaly, a urcite sa najde par jedincov, ktori maju mac or whatever len kvoli tomu, aby boli cool, ale dalsie obrovske a markantne zastupenie ludi to ma prave kvoli ovladaniu a jednoduchosti, cistote, rychlosti atd.
@trdelniiiq ako hovorim, ano, mac ma svoje realne vyuzitie ale nie v teenageroch, rovnako aple iPhone, ma aj nejake to realne vyuzitie, ale myslim si ze teenagerovi netreba prave iPhone lebo po A je drahy a treba mysliet trosku na financie po B su alternativy ktore su na tom technologicky lepsie staci to takto napisat alebo sa mam rozpisovat viac?
@veryhappyhippo Tak technologicky. Tusim, ze mobil so 4 jadrami este realne v predaji nie je, a vykon takeho iphonu je v porovnani s jeho sukupnikmi omnoho lepsi. Dokazuju to uz len vysledky benchmarku, kde ma iphone omnoho vyssie cisla ako ine, cenovo totozne zariadenia. Plus, to iste plati aj o ios. Vcera som akurat cital recenziu v chip-e, kde porovnavali ios5, android 4.0 a win phone 7,5 a najlepsie s naskokom aj vyse 10 cisel vyhral prave ios. A zas na druhej strane, ak nie je stabilne vyrovnane OS so zariadenim, mozes mat vo vrecku aj malu jadrovu elektraren, vykon mobilu nemusi byt zavazne totozny s predstavami a tym, co ma v sebe. Ale mas pravdu. Pre teenegerov je to financne narocne, a pre tych, ktori nepotrebuju/nechcu relativne uzavrety, svojsky system, postaci bezna ponuka na trhu.
@monsterkill Tak si asi riadne vymletý apple-lover. Mal si v rukách niekedy android? Lebo ja iPhone 4S hej! A vlastním HTC s Androidom, a jediná vec v čom je 4S lepší je Siri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale najradsej windows mobile
Istota kvalitného mobilu. Nezmar, čo prežije aj výbuch atómovky.
"Spehuje" ta akurat google.
A to tym, ze si zaznamenava co si kedy vyhladal, a ma ulozene tvoje kontakty a udalosti v kalendari - ktore oficialne moze zverejnit len statom ktore to ziadaju a maju na to dovod.
Inak k tomu iphone si myslím že to je telefón ktorý bude dobrý aj za 4 roky ččiže sa tá investícia asi aj oplatí
» pocitace.sme.sk/c/6240422/co-o-...
ale nevedel som prečo, takže keby som si mal vybrať, vybral by som si iPhone.
Ale na bežné používanie, z vlastnej skúsenosti určite odporúčam Galaxy S2 !!
ja som za LG Optimus 2X alebo Samsung Galaxy S2
» www.qcomp.sk/?id=692&pv=0&ro...
to ze niekto na nieco prisiel (v pripade applu vlastne len bral z 1 institucie) s niecim novym neznamena ze nebude zastaraly, ak sa nemylim, tak dost dlho napr. iPhone nemal Blootooth, nema podporu flashu atd.
ak by si sa ale chcel hadat o macoch., uznavam ze su ludia ktori tuto stabilitu ktoru ponuka vyuziju, ale vacsina normalnych beznych ludi nie, stale si myslim ze cele je to marketing aby si ludia mysleli ze su cool ked maju apple...
na LG som tiez pocul zle reci, SAMSUNG mozna istota.
Iphone je predrazeny jak hrom,Android je po predu oproti iOS.
Nokia moc nie. Mozna SONY.
Huawei , ak ty nebudu vadit tie fotky , ma zle pozorovacie uhly,velmi tmavy display(CHINA)
HTC neviem, mozna HTC ONE S .
@34 uz je HTC ONE X -4core
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...