ja si pamätám, že sa mi snívalo, ako sa niekto pomýlil a napísali že som zomrela pri nejakej nehode, tak ma museli akože zaživa pochovať kvôli papierom a že po hodine a pol ma vytiahnu a pojdem sa niekam odsťahovať
mne sa ešte strašne davno snivalo že sa so mnou rozpravala čerešna. bola hnedá, mala strašidelnú tvár a ružovú mašlu. hovorila:"zjec si ma zjec, som najlepšia" a pritom ja som vedela že je otrávená
mne sa snívalo že som sa mohol premeniť na čo som chcel a premenil som sa na plagát prilepený niekde na nástenke a už to nešlo naspať tak som len v plagátových mukách tŕpol kým sa zobudím
raz sa mi snívalo, že som sa mala vydať za princa Williama už som stála pred oltárom, ale napokon som sa rozhodla, že ujdem lebo som sa dozvedela, že kráľovská rodina ma chce zabiť.. alebo sa mi snívalo,že som bola anjelom zimnej krajiny..mala som biele šaty a lietala som si ponad zasneženú krajinu. Bol to krásny sen.
no raz sa mi snívalo, že som vykopával starý zahrabaný vojenský bunker z toho hneď na to som sa zjavil na pošte kde bola veľká čierna hala s deckami čo si kopali loptu (lobdu , išiel som im vynadať a hneď na to som sa objavil blízko plafóna kde bol strelecký "zvon" a nad ním bola moja bývala zástupkyňa čo mi totálne vynadala za to, že som nadával na tie sople s loptou.. dala mi trest a z ničoho ništ som sa (znova) objavil v nejakej malej miestnosti ktorá vyzerala ako malá kúpeľňa. Zjavil sa tam bývalý spolužiak zo základky ktorý mal pri sebe trávu a vedľa mňa bola skrinka, v ktorej boli rôzno farebné perá, samozrejme, že tá zástupkyňa nás chodila každú chvíľu kontrolovať či sme neujebali tie perá.. (ach)
to bol teda trip.. nepotrebujem žiadne tie hubičky..
Asi pred tyzdnom sa mi snivalo ze som bol s @etelnair -om na intraku v jednej izbe a to ho ani nepoznam, nikdy som ho nevidel ale vo sne sa mi uz nejak skonstruovala jeho tvar a vyzor
Mne sa dnes snívalo, že ma chcel niekto presvedčiť, aby som šla pred Pohodou na výter žalúdka (??), aby som si bola istá, že nie som tehotná (niežeby som si istá nebola)
Mne sa pravidelne ako dieťaťu snívalo, že som maličký potápač uväznený v Budiške alebo že zem napadli mandarinky zase mojej spolužiačke sa snívalo o francúzskych myšiach modliacich sa po nemecky, alebo o nahom spolužiakovi so šľahačkou v rozkroku ako ju naháňa na motorke
mám kamošku, ktorá je rovnako ambiciózna ako ja a snívalo sa mi o nás dvoch, ....po maturite, kedy sme sa učili na prijímačky sa mi snívalo, že namiesto toho aby sme šli na výšku sme čakali obe trojičky a išli sme nakupovať oblečenie, kočíky, atd. stretli sme dokonca triednu zo strednej ktorá sa neskutočne čudovala, pretože práve u nás si bola 100% istá že chceme isť na výšku, my dve sme boli neskutočne nešťastné, a bol to tak živý sen, že som sa dokonca nedokázala zobudiť, a ked som konečne otvorila oči, prvé čo som urobila bolo, že som sa chytila brucha a odľahnuto som vydýchla fakt príšerný sen
@nietimekki to bolo akurát sme sa potom schovali na záchody a čakali,kým tá žirafa odišla z múzea.. čakali sme dosť dlho až sme sa dočkali,no nemohli sme otvoriť dvere,tak sme vyliezli von oknom
@nietimekki právže nič ...sadli sme si na zem a počúvali z neviem koho mobilu pesničky od Blink 182....síce potom sa stalo niečo divné,ale v podstate sme nič nerobili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mne sa ešte strašne davno snivalo že sa so mnou rozpravala čerešna. bola hnedá, mala strašidelnú tvár a ružovú mašlu. hovorila:"zjec si ma zjec, som najlepšia" a pritom ja som vedela že je otrávená
ja takmer vobec nesnivam ..alebo aj ked , tak ked sa zobudim tak si nic nepamatam
to bol teda trip.. nepotrebujem žiadne tie hubičky..
Bol tam starý kamionista a chcel ma zobrať do auta... A ja som písala mame SMSku, že idem na výlet so starým tučným chlapom
A potom som sa objavila v izbe môjho priateľa. A bola tam tma A nevedela som odfotiť šachovnicu!!!
To už čo je za hovadinu?
a že Švajdovi a Ďurianovej padol na hlavu strom a mne to chceli prišiť, lebo som po tých stromoch vyliezala a vykrikovala nejaké pičoviny (ach)
a to sa mi snívalo len dnes! a bolo toho viac a určite to malo aj nejaký dej, ale už si ho nepamätám