čo ja viem, nikdy som to nepočítala. tak či tak som väčšinou single a sem tam sa objaví niekto, o kom si pomyslím, že by to možno malo zmysel, ale po max 3 mesiacoch prídeme na to, že to zmysel nemá a potom som zasa šťastne single
a v mojom veku najdlhšie vydržať vo vzťahu 7 mesiacov je dosť smiešne, takže sa vlastne radšej budem tváriť, že som žiaden nemala
28 mesiacov, ale potom aj tak prisiel len taky kratky hoci intenzivny romanik a odvtedy som uz polroka single. ako, ani by mi to nevadilo, keby v mojom okoli furt niekto sa nezasnuboval, nevydaval, netehotnel alebo aspon neoslavoval minimalne 2 roky spolu. citim sa ako mimozemstan
16 rokov, osem mesiacov a 5 dni, ak to ratam "takto". A ak neratam ten sestdnovy akoze vztah a rok a stvrt "chodenia" s niekym, kto bol odo mna o dost starsi a mal frajerku
po prvom vzťahu som bola sama niečo cez pol roka..
po druhom je to teraz cca rok aj mesiac.. ale budem ešte dlhšie, nechystám sa vhupnúť do dalšieho aspon dalšie dva roky
@gibi
Aha, takto.. No, ja som to vlastne uz prestala brat ako vztah, ved o com to bolo. Citila som sa ako nejaky zalozny plan alebo na zlepsenie dna. Ja vlastne uz ani neviem, proste nebol to taky ten normalny vztah.
Tri mesiace, ked sme sa rozisli s terajsim priateľom, ale tak v nasom pripade to bola skôr taka pauza, lebo ked sme sa po tych 3m o5 videli, tak to inak nešlo a hned sme vedeli, ze inak ako k sebe, nepatrime.
36 rokov a potom som ju musel streliť do hlavy lebo by mi bolo jeblo... v lochu je lepšie ako na psychiatrií... teplá strava, telka, posilka... a za dobre spravanie aj net...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
a v mojom veku najdlhšie vydržať vo vzťahu 7 mesiacov je dosť smiešne, takže sa vlastne radšej budem tváriť, že som žiaden nemala
@kitty7 podobne sa cítim aj ja
po druhom je to teraz cca rok aj mesiac.. ale budem ešte dlhšie, nechystám sa vhupnúť do dalšieho aspon dalšie dva roky
Probleem?
Aha, takto.. No, ja som to vlastne uz prestala brat ako vztah, ved o com to bolo. Citila som sa ako nejaky zalozny plan alebo na zlepsenie dna. Ja vlastne uz ani neviem, proste nebol to taky ten normalny vztah.
Asi hej. Tak teraz by to už mohlo vyjsť a byť to normálny dobrý vzťah.