Napr.
"Ty si velmi krasna zena..."povedal najprv. Potom ked uz som sa chcela podakovat,dodal:"...ale keby tu bola napriklad Scarlett Johanson,tak by som si asi vybral ju."
Wut?!
Dodavam ale,ze to nebolo ani rande,ani sme spolu neboli ibaze dvaja ..proste sme boli ako partia niekde von
povedzte kto to sem pisal, ze:
dievca: ja mam rada vyprazany syr
on: hej ved vyzeras ze mas rada vyprazany syr
to je uplna topka a fuuurt sa na tom smejem
naposledy sa mi stalo, ked sme boli na firemnom vecierku kde sme mali masky, ze kolega bol trochu pripity a namiesto toho, ze mi chcel povedat, ze mam velmi pekne vlasy, mi povedal, ze mam hroznu parochnu (meaning - daj si ju dole) ako spravna zena som sa nasrala, a potom za mnou asi trikrat dosiel a vysvetloval, ze ako to myslel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ty si sa mi tiez vzdy pacila
"Ty si velmi krasna zena..."povedal najprv. Potom ked uz som sa chcela podakovat,dodal:"...ale keby tu bola napriklad Scarlett Johanson,tak by som si asi vybral ju."
Wut?!
Dodavam ale,ze to nebolo ani rande,ani sme spolu neboli ibaze dvaja ..proste sme boli ako partia niekde von
"a ved ty si celkom pekná"
"Ale veď v pohode veľa teplých počúva Justina Biebera."
Akože wtf? XD
To musím byť teplý, keď ho počúvam?!
dievca: ja mam rada vyprazany syr
on: hej ved vyzeras ze mas rada vyprazany syr
to je uplna topka a fuuurt sa na tom smejem
naposledy sa mi stalo, ked sme boli na firemnom vecierku kde sme mali masky, ze kolega bol trochu pripity a namiesto toho, ze mi chcel povedat, ze mam velmi pekne vlasy, mi povedal, ze mam hroznu parochnu (meaning - daj si ju dole) ako spravna zena som sa nasrala, a potom za mnou asi trikrat dosiel a vysvetloval, ze ako to myslel
to je vyborna veta, lebo akokolvek sa interpretuje, furt je urazliva
@denix xDDD
PS, som chlapec.