no najviac som sa zasmial ked som bol s babkou bol v obchode a kupil som si si nove rifle ktore neboli lacne a boli taqe ako potrhane sak pozante to . Na druhy tyzdan som si ich dostal lenze to neboli tie rifle co som si kupil pretoze moja babka ich
no ja ani neviem...ale moja krstna mama dala svojmu otcovi na 70. narodky tu gratulacnu kartu kde bolo ze: narodil sa chlapcek.... a dalej nejake rymovane blahozelanie k narodeniu dietata chapete chudak dedko
Co sa mojho darceku tyka tak moj oco ma s nim napinal uz mesiac pred narodkami ale ani za svet mi nechcel povedat co to bude.Prisiel den D a ja som dostala pomerne velku krabicu a aaaj som sa tesila a dufala co to teda bude...ake bolo moje prekvapenie ked po odbaleni som sa pozerala na stolni ventilator ....ale mile to bol
no najsmiesnejsii???haha...to som dostala od kamosa k narodkam takeho pandrlaka s s takym dlhym kkt ako bolo to nesmierne smiesne ale ked mi to mama nasla tak to uz take smiesne nebol
nepotrebujem vtipné darčeky, a hlavne prekvapenia, ktorých význam mi je viac nepríjemný než príjemný, no najviac ma ohúril darček od kamošky, úplny bombastik uterák s motívom SW, a moje krásnučké dve vydarené výšivky s, pravdaže , SW motívom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
no a najvtipnejšie .. musela by som porozmýšlať lebo to skôr ja dávam ludom vtipné darčeky
uprednostňujem skôr vtipné listy...