@nespiacakraska a musela si zmenit komplet cely satnik ci mala si nieco alebo ako? sa stale neviem rozhodnut ci je to strasne super ze ste taki pekni vsetci tam, alebo napicu ze nepohodlne a nie si sama sebou.. ako mne sa paci ze mozem ist v roztrhanych riflach a airmaxoch ze sa citim prirodzene xD ale ked sme mali teraz firemny vecierok a mali sme byt smart casual to bolo taaaak popici ako boli vsetci pekni
@h8u tak komplet cely nie, ale tomu ver že som si oblečenie do práce musela kúpiť.
U mňa si úplne odporuje čo nosím vo voľnom čase a v práci. Ja si dám vo volnom čase pánske tričko s Darthom Vaderom Im your father a idem nakúpiť.
Proste ja moc neriešim, hlavne nech sa v tom cítim pohodlne.
Áno, presne ten istý pocit som mala aj ja, že dress code čo mám v práci je nepohodlný a cítila som sa divne.
Aj by som si chcela dať piercing, len mám pocit že si to bude odporovať s dress code.
Nemôžem byť v práci úplne sama sebou, ale ináč mám parádnu prácu a mám ju rada.
@hagelslag umývaš domiešavače wapkou? sranda, vyokonávam presne to isté, keď nie sú zayebané, tak nás samozrejme pošlu dakde inde, ale primárnou úlohou je presne toto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Až na tie džíny tie mám zakázané.
a este tam mam vyrok: "Bezpečnosť pri práci je dôležitejšia, než práca samotná!"
U mňa si úplne odporuje čo nosím vo voľnom čase a v práci. Ja si dám vo volnom čase pánske tričko s Darthom Vaderom Im your father a idem nakúpiť.
Proste ja moc neriešim, hlavne nech sa v tom cítim pohodlne.
Áno, presne ten istý pocit som mala aj ja, že dress code čo mám v práci je nepohodlný a cítila som sa divne.
Aj by som si chcela dať piercing, len mám pocit že si to bude odporovať s dress code.
Nemôžem byť v práci úplne sama sebou, ale ináč mám parádnu prácu a mám ju rada.