kto chce sportovat, sportuje aj bez skoly a keby chcel tak 2-3 hodiny tyzdenne mu nejako nepomozu a lenivcov ako ja co sportovat NECHCU tu len zbytocne zabija
jednoznacne vysokoskolsku matiku, na tuke si s nou len odjebuju kvalitnych ludi, kamaratka zo strednej ma teraz z nej depresie. Je ten typ, co si nepamata ani to, ako ide autobus, ktorym chodi každy den, lebo su tam cisla... Ale inak je to velmi inteligentna baba... A kvoli matike tu skolu zrejme neurobi
@sandy114 ja som na tom tak isto ... :/ prenášala som a teraz keď ju opakujeme tak s nami vydrbali tak, že nemáme cviká len prednášky ... je nás tam cez 100 ľudí a na zápočtovke nám dali také príklady že som sánku položila mali sme oproti minulému roku len hodinu na neho a spravilo zo 174 ľudí 40
@sandy114 Tak to mu pán boh pomáhaj. Matematika 1 bola ešte ľahká ale ak prenáša matiku 2 tak to má problém. Z 24 tretiakov čo prenášali matematiku 2 zápočet dostali len 4 a to z dvoch termínov. Radšej nech si od začiatku tretieho zoženie na tú matematiku doučovanie inak je veľmi pravdepodobné že neprejde.
Ale vyhodiť by som ju nevyhodil...akurát v tej dvojke je strašne veľa učiva a aj keď som ju spravil na prvý krát...teraz si už nič nepamätám. Chcelo by to na ňu aspoň 2 semestre aby to malo význam.
@sandy114 nechcem byť zlá ale nemal by technik mať aspoň trocha matematický talent? nehovorím o samotnom počítaní ale tak celkovo, s matematikou ide logika
Nie kazdy chodi na rovnaku skolu ako ty,zlatko. Mala si to viac zovseobecnit a mozno sa aj trochu zamysliet nad tym, co pises. (@athelasil@16 )
Ti, co zvolili matiku, fyziku....ste sraci. Uvedomte si, ake su to dolezite predmeti a to, ze su narocne neznamena, ze sa maju rusit .
Ja by som tam dal este litiku, je to rovnaka hovadina ako dejepis, no geografia aj tak vzdy vsetky sprostosti predbehne. Mozno az na vynimku, a to ze sa zo sloviny MUSI maturovat sracka na druhu...
@18 ako humanitným smerom založený človek ti musím oponovať v tom, že predsa aj všeobecný rozhľad ohľadom dejín, literatúry a hlavne tej spomínanej geografie JE dôležitý. Možno nie tak podrobne, ako sa to na niektorých školách učí, ale inak to nie je na škodu
@matii no napriklad, ja som technicky typ, vsetko co ma tlacidla pochopim do par sekund, na pocitaci si viem urobit skoro vsetko (len na zlozitejsie veci volam priatelovi) a dokonca som si sama opravila aj žehlicku cize samotne elektrikarstvo mi tiez nerobi problemy... ale v tej matike su KOKOTINY
@sandy tak našťastie ja tento rok nemám matiku 2 ale matiku logiku zdá sa mi to byť o niečo ľahšie ...
@matii ja študujem informatiku na technike a sú tam chalani neskutočne dobrí v programovaní, ktorí všetko zmáknu bez zaváhania ... no matika im robí problém ... čiže ani ja nesúhlasím s tým čo si myslíš
teoreticky ani jeden. Len z mojich subjektívnych skúseností som nechápala význam hudobnej, keďže to, čo som sa tam naučila sa dá vtesnať do jedného husľového kľúča.
no ja asi zemepis , alebo chémiu či fyziku, no podľa mňa to niektorých baví a len by som im uškodila ak by som dala ten predmet preč. Preto hudobná, lebo je naozaj totálna ale úplne najvmenšia menšina v našej škole, ktorá by chcela hudobné.
@antinim nepochopil si ma...ten pokrik FYZIKA bol len o tom ze to zle napisala ...fyziku som mala celkom rada...a matiku som sice dala, lebo som ju mala rada najmenej
Fyzika PREČ, hneď! ...jóoj už sa neviem dočkať štvrtáku keď si budeme predmety voliť ...teším sa ako kuknem na zoznam, víťazoslávne sa usmejem a bez mihnutia oka ten prekliaty predmet vyškrtnem.
neviem na cdo msa rozculuje a myslim ze som anketu a bolo este malo hodin ,stavala som na pisomku o 5tej rano,takze som bola hotova,ale ked vam tak zalezi na pravopise,je to vas problem,aspon ze len par ludi sa nad tym zastavilo,ostatnym dakujem ze nekomentovalo jednu chybu ...
hmm na mojej strednej polovicu tychto predmetov nemam ale tak z mojho pohladu by som vylucila eticku ... na co to je? kazdy ma vlastnu hlavu kde sa mu zrodi myslienka, ci brat drogy alebo nie... (drogy-dlhorocna tema etickej vychovy ) a dost ma nastve ked ju mame nultu alebo poslednu :/ fakt zbytocna hodina
Matikaaaa pokiaľ sa jedna o logiku a tie vyroky pravdivostne hodnoty, geometria, stereometria budiš ....ale rovnice cez milion spôsobov a počitanie do štvorca a kadejake vymysli, že s tym zapišem 2x A4 no ďakujem pekne človek to zabudne či chce alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
kto chce sportovat, sportuje aj bez skoly a keby chcel tak 2-3 hodiny tyzdenne mu nejako nepomozu a lenivcov ako ja co sportovat NECHCU tu len zbytocne zabija
a možno by niektorým pomohlo, keby sa všetko nechceli bifliť a naučili sa radšej rozmýšľať
Ale vyhodiť by som ju nevyhodil...akurát v tej dvojke je strašne veľa učiva a aj keď som ju spravil na prvý krát...teraz si už nič nepamätám. Chcelo by to na ňu aspoň 2 semestre aby to malo význam.
Ti, co zvolili matiku, fyziku....ste sraci. Uvedomte si, ake su to dolezite predmeti a to, ze su narocne neznamena, ze sa maju rusit .
Ja by som tam dal este litiku, je to rovnaka hovadina ako dejepis, no geografia aj tak vzdy vsetky sprostosti predbehne. Mozno az na vynimku, a to ze sa zo sloviny MUSI maturovat sracka na druhu...
S ostatnými problém nemám (som nemal), všeobecný rozhľad je fajn vec
@matii ja študujem informatiku na technike a sú tam chalani neskutočne dobrí v programovaní, ktorí všetko zmáknu bez zaváhania ... no matika im robí problém ... čiže ani ja nesúhlasím s tým čo si myslíš
no ja asi zemepis , alebo chémiu či fyziku, no podľa mňa to niektorých baví a len by som im uškodila ak by som dala ten predmet preč. Preto hudobná, lebo je naozaj totálna ale úplne najvmenšia menšina v našej škole, ktorá by chcela hudobné.
dejepis ale inak slovenčina.. som si teraz spomenula :/
ale keďže tu neni, tak dejepis, čo je druhý predmet ktorý mám s triednou
nemám ten predmet rád, pretože máme učiteľku, čo z toho robí kovbojku... ten predmet sa mi za 4 a štvrť roka zhnusil...
celkom fajn by bolo, keby nebola telesná... tam sa furt strápnim a učiteľ si myslí, že hojdací koník je inteligentnejší ako ja....
ale nakoniec..každý predmet by mohol byť fajn, keby ho učili normálni ľudia a nejakým normálnym systémom...