Vacsina ludi co poznam su asi extroverti, pretoze sa ma stale pytaju, ze co mi je a preco som taka ticha, smutna, coho sa bojim... nechapu ze to mam proste v povahe, viem sa uvolnit s rodinou a maximalne s jednym, dvomi ludmi ktorych mam strasne rada
Záleží podľa nálady a hlavne mi príde trápne udržiavať diskusiu aj ked si s daným človekom nemám čo povedať, takže myslím, že ľudia ma skôr považujú za introverta, aj ked to tak úplne nie je.
@Cherrylka08 lebo všade kde som tak čuším... aj keď chcem niečo povedať alebo niekomu vynadať tak radšej čuším.. nejde to zo mňa proste... a keď vidím spolužiačky ako sa zabávajú aj v škole, spievajú, behajú, tancujú... ja sa na to neodvážim proste.. tak by som chcela mať ich povahu.. proste nehanbia sa, povedia si svoje... chápeš, nie?
@Cherrylka08 ale tak bavím sa... ale tak väčšinou len tak odpovedám na otázky a aj keď niečo niekedy poviem aj tak je to jedno lebo tam máme povýšenecké brzdy ktoré reagujú len na určitých ľudí... a od nich sa dobrovoľne dištancujem... takže sa rozprávam len s málo ľuďmi z triedy =D
@Sheily Nie tak celkom. Teda určite to nie je presná definícia. Nečuší, ak je povedzme s ľuďmi, ktorým dôveruje, ktorých dobre pozná. Napríklad ja sa nedokážem správať prirodzene a naplno sa prejaviť ani s ľuďmi, ktorých už poznám celé roky. Strašne ťažko si hľadám priateľov...
hmm a určite nemusí sedieť stále na jednom mieste
Na mňa strašne platí táto definícia introverta » referaty.atlas.sk/odborne-humanit... Najmä to vnútorné prežívanie, potreba vždy pracovať osamote, neschopnosť prijímať akékoľvek zmeny a pripôsobovať sa im, atď...
Jasne že ráta, ono tereba brať do úvahy aj to, že človek nikdy nie je len jedno alebo druhé, v niečom môžeš byť uzavretejšej povahy a niekde naopak a tak podobne... Sú aj ľudia ktorí keď sa vidia prvý krát v živote, tak už sa bavia ako tí najlepší kamaráti. Ja by som povedala že viem byť naozaj sama sebou len keď som s rodinou, alebo osamote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale nie. Fór.
mampičista
zaráža ma koľko ľudí tu je introvert...
ja som taká len medzi úplne neznámymi ľuďmi, to sa ráta?
hmm a určite nemusí sedieť stále na jednom mieste
Na mňa strašne platí táto definícia introverta » referaty.atlas.sk/odborne-humanit... Najmä to vnútorné prežívanie, potreba vždy pracovať osamote, neschopnosť prijímať akékoľvek zmeny a pripôsobovať sa im, atď...
Jasne že ráta, ono tereba brať do úvahy aj to, že človek nikdy nie je len jedno alebo druhé, v niečom môžeš byť uzavretejšej povahy a niekde naopak a tak podobne... Sú aj ľudia ktorí keď sa vidia prvý krát v živote, tak už sa bavia ako tí najlepší kamaráti. Ja by som povedala že viem byť naozaj sama sebou len keď som s rodinou, alebo osamote.