Niekto napr. vela rozprava a vsetko vie, niekto je agresivny, niekto vsetkych lubi, niekto je odrazu najvacsi exhibicionista, niekto hned zaspi, na niekom nic nepoznat.. Ved viete. v skratke sa opiste.
Ked som opitý mám ženské hormóny : veľa nahovorim ale nemá to zmyslel. ... Nemožné riadiť auto ... Na záchod každých 10 min a nie sám ... Musím mať pravdu aj ked je jasné že to je blbosť ... Zďaleka nemožné logicky premýšľať ... Tak sa cítim asi ja . + únava
snazim sa artikulovat..vzdy ked som bol uz celkom solidne pripity, ale vlastne aj pocas toho, ako sa zacinam opijat, vzdy neskutocne dbam na to, aby som dobre artikuloval..
bezne hovorim velmi rychlo, pretoze mam rychlejsi sled myslienok ako usta (a v hlave uz premyslam nad druhou vetou, kym prvu som este ani nedokoncil), ale pocas chlastania podla mna zniem ako clovek s recovou poruchou
som odviazaný, veselý, vykrikujem, spievam a tancujem som trochu bláznivý.. správam sa tak ako sa normálne nesprávam..
ale pokial je to po tom ako som prežil rozchod.. tak vtedy na mňa má alkohol taký vplyv že začnem o tom rozprávať a rozplačem sa.. a hovorim o tom ako lutujem že sa to stalo atď
v podstate alkohol vo mne odkrýva moje emocionálne ja
@magorka taktiež triezvy ...mám 17, ale nikdy som nebol ešte opitý (max trošku nálada ked som 1. aj poslednykrát skúsil) ani nahúlený ani nič podobné ....a povedzme si na rovinu, že ked na tréningoch makám až do bezvedomia tak alkoholom a iným svinstvom by som išiel len proti sebe
Okay, tri fázy - najprv sa to vôbec nijako neprejavuje, môžem vypiť aj polovicu vodky a nič mi nebude jednoducho. Potom, ak pijem viac, som hrozne veselá a živá, vtipkujem a tak. A tretia fáza, keď to fakt že preženiem... no, väčšinou si niekam sadnem, zosmutniem a plačem. Dlho. Usedavo.
nejak sa menim k horsiemu stale ! povedal by som ze uz som aj dost agresivny a exhibicionisticky no a to mi sposobuje vela problemov a hanbu na celu dedinu momentalne ... takze uz pijem radsej iba sam
už nepijem toľko teda to na mne ani nepoznať .. ale také dva roky dozadu som bola najsilnejšia a najhlučnejšia ..s gitarou v ruke som spievala punk rock pri fontáne
s pribúdajúcimi promilami rozprávam čoraz hlasnejšie a hlasnejšie...potom vtipkujem, robím kktiny na ktorých sa všetci smejú, potom sa občas s niekým hádam keď som mnou nesúhlasí a keď som už najviac opitá, plačem kvôli všetkým krivdám sveta...a často a rada hovorím ľuďom, akí sú super a ako ich mám rada (často tých ľudí skoro vôbec nepoznám)..podľa nálady,no
ja som ešte nebola opita, asi to bude tym ze nepijem...a este sa tym aj chvalim....no ale myslim ze by som sa spravala asi ako ked vypijem privela energetaku...ako naspeedovana
som strasne zhovorciva, hlucna, lietam po celom bare/byte a jeho blizkom okoli, do hodiny poznam cele osadenstvo, meno susedovho psa a jeho starych rodicov. obcas som pritulna a obcas mavam skvele napady typu podme si kupit zubne kefky a pomarancovy dzus a skoncime zaveseni na drive-in okienku v mcdonalds lebo musime mlademu muzovi v tom okienku ponuknut spominany pomarancovy dzus lebo je urcite smutny. alebo ludom v nocnom klube chlieb lebo sak nebudem domov vliect cely pecen.
a podla toho v akej spolocnosti som, tak som bud strasne zhovorciva a vymyslam neskutocne super napady, ako utekat bosa do tesca 1km. alebo ked je ina spolocnost, tak som ticho a tvarim sa neopito a potom a bavim sa vo dvojici, ale to nedopada dobre.
nebývam opitá, ešte som opitá nebola, jedine keď mi už "trošku začalo stúpať" do hlavy, pretože takmer vôbec alkohol nepijem a keď si už dám len máličko tak sa zvyčajne sa všetkom smejem, aj na sebe.
ľúbim všetkých ľudí, s ktorými pijem, ale ak stretnem niekoho, koho rada nemám, patrične mu to dám najavo
taktiež sa zvyknem vyjadrovať na adresu kamarátov mojich kamarátov, ktorých nemám rada, ale doteraz som sa tvárila, že som s nimi v pohode
potom zvyknem viesť hlasné a rozsiahle debaty o umení a o tom, čo je podľa mojich spoludebatujúcich umenie....a na záver tejto diskusie sú z nás väčšinou najväčší tragédi
ku koncu mi je buď zle, alebo po sebe bliakame na celú krčmu, alebo si cestou domov spievame
pri speve cestou domov ma niekedy neodradí ani to, že som sama, proste dám slúchadlá a idem
a proste mám pocit, že musím strašne veľa hovoriť a niekedy sa až dostanem do takého pózerstva, ktoré závisí od toho, čím momentálne chcem byť
vlastne som si uvedomila, že je to celkom hanba so mnou piť
ked zacinam byt pripita, tak hrozne ukecana, dalsie stadium je ze chcem spievat a tancovat, potom prichadza strany hlad a unava, tak to idem domou sa nazrat a spat
kecam pocuvam ludi snazim sa riesit ich problemy ak nemam vlastne...ak mam vlastne tak o nich hovorim ale necakam ze ich niekto vyriesi...spievam smejem sa sem tam hodim status na fb ako mi je uzasne...ked je toho moc tak grcam prechadzam sa idem domov spim
Každého mám rada, teda, toho koho nenávidím za triezva neľúbim ani s nejakým tým percentom... Viac rozprávam, smejem sa a som prítulná. A hlavne rozprávam vtipy
nikdy, ale skutocne nikdy v zivote som nebol opity ani pripity ani nic tomu podobne...alkohol som v zivote nepil, takze ti na tuto otazku neviem povedat
som smiešna. väčšinou mám potrebu tancovať a do všetkého kecať, môj primitivizmus narastie do obrovských rozmerov a tak. a často som strašne rozľútostená.
ale ono často záleží od toho, čo pijem. po slivke som naspídovaná jak veverica, po víne sa mi chce spať a ešte som aj nadržaná, počas absinthovania strašne filozofujem, to isté s rumom a whisky.
opil som sa len raz a pri tej prilezitosti som na chate mixoval asi dvojhodinovy set a tancoval, bolo nas tam asi 30, potom som skoncil lebo som musel ist grcat a uz som bol K.O.
úprimná v spojení s predošlým - hovorím ľuďom, kt. mám rada, že ich mám rada, čo niekedy nemusí byť najlepšie riešenie a potom to ľutujem.. (problémy)
som za každý blbý nápad a v istých situáciách padajú morálne zábrany (veľké problémy)
a od istého času keď mám v sebe istú hladinu tak sa začnem hrať na nafúkanú pipinu flirtujúcu so všetkými chlapmi v bare... a iba čakám kto mi prvý kúpi vodku
ale nie vždy to tak zle dopadne, naučila som sa už krotiť viac menej
Najprv to na mne ani nevidno,len viac rozpravam,potom uz hovorim kazdemu co si myslim a ludom co nemamrada hovorim,ze ich mam rada a samozrejme opakujem kazdu vetu viac krat,potom, ked uz som riadme povd parou tancujem,vesiam sa na opacne pohlavie a hladam so
Diki birdz....no hladam si obet na znasilnenie,vacsinou neuspesne,potom fajcim jednu za drhou,dalej sa vygrcam pekne potom zaspim a zaobudim sa so strasnym oknom :/
podla toho kolko vypıjem... ked som len trochu prıpıta tak sa stale smejem, rozpravam, mam rada vsetkych ludı na svete...
ked som trosku vıac prıpıta tak chcem strasne tancovat a spıevat
ked som opıta tak mı zacına vsetko a vsetcı lıezt na nervy alebo zacnem byt velmı nadrzana takze sa vacsınou pakujem domov
no a ked som uplne ozrata, to sa stava malokedy ale predsa, tak som agresıvna, vsetcı su hlupacı, vsetcı mı strasne ublızılı a ja sa ım musım pomstıt :/
najradsej mam 1 a 2 samozrejme a aj sa to najcastejsıe deje
záleží od situácie ale v poslednej dobe si strašne vymýšľam dalo by sa povedať že aj klamem, napríklad minule som rozprávala po nemecky a pritom nemecky neviem ani slovo...
som strašne hlučná a ešte k tomu rozprávam aj somariny, dosť debilná kombinácia..
no a nakoniec si vlastne skoro nikdy nič nepamätám, takže keď mi niekto zreferuje moju noc, tak sa zvyčajne kvalitne za seba hanbím..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
niekedy som prehnane filozoficka
ale vacsinou placem, a vacsinou je to od stastia
jo, a robim hluposti, a vtedy namotavam uplne kazdeho, a tak nenormalne viem vtedy klamat
a kricim vtedy skacem, lietam
a potom chytim chvilku, vsetkych lubim a obijimam
samozrejme, seckym byvalym napisem smsku, nech na mna nezabudnu
ale vacsinou ked teraz pijem, tak je to v bare, a potom ideme tancovat hned.. nejako nema pre mna zmysel pit len tak na izbe a o tri hodiny ist spat
a mám rád ľudí, ale nepreháňam to moc, ale u niektorých aj an
bezne hovorim velmi rychlo, pretoze mam rychlejsi sled myslienok ako usta (a v hlave uz premyslam nad druhou vetou, kym prvu som este ani nedokoncil), ale pocas chlastania podla mna zniem ako clovek s recovou poruchou
ale pokial je to po tom ako som prežil rozchod.. tak vtedy na mňa má alkohol taký vplyv že začnem o tom rozprávať a rozplačem sa.. a hovorim o tom ako lutujem že sa to stalo atď
v podstate alkohol vo mne odkrýva moje emocionálne ja
@2
ale poväčšine som velice zábavná a prítulná
variant B. zaspim alebo zdrham domov..to je pri total opilosti..
variant C .ak je zapas a je dajaky konflikt a mam trosku nad mierku tak sa zo mna stane hools ..ale to uz musi prist dajaky jebo pod ruku
ale treba na to tú správnu spoločnosť, v takej čo mi nesedí moju opitosť nemusí byť vôbec poznať lebo proste len som ticho a pozorujem.
Inak asi dosť rozprávam ale zase tiež len občas, robím šialené veci ( ktoré nemám ale problém robiť ani za triezva ) Len odvahu mám hneď.
A tom všetkom mi je zle a vraciam. Ale tak to nie vždy ale väčšinou, preto nikdy nechcem piť ale nakoniec niekedy neodolám
vacsinou som ešte viac super ako obycajne
Radsej joint!
samo, že teraz som už jahniatko a vôbec nepijem, iba ak zo 2 koňačiky a padla, kvôli zdraviu nesmiem.........filip
Nestaci omsoveho za hlt?
heh, dva, ale iba také štamprdlatá akože
a omšové pijem a aj litrík stiahnem, ale pst,lebo primar by ma vykrstil ,......filip
ale veľmi sa smejem a veľa rozprávam hlavne vtipy mi napádajú vtedy
a podla toho v akej spolocnosti som, tak som bud strasne zhovorciva a vymyslam neskutocne super napady, ako utekat bosa do tesca 1km. alebo ked je ina spolocnost, tak som ticho a tvarim sa neopito a potom a bavim sa vo dvojici, ale to nedopada dobre.
ja vela rozpravam
ľúbim všetkých ľudí, s ktorými pijem, ale ak stretnem niekoho, koho rada nemám, patrične mu to dám najavo
taktiež sa zvyknem vyjadrovať na adresu kamarátov mojich kamarátov, ktorých nemám rada, ale doteraz som sa tvárila, že som s nimi v pohode
potom zvyknem viesť hlasné a rozsiahle debaty o umení a o tom, čo je podľa mojich spoludebatujúcich umenie....a na záver tejto diskusie sú z nás väčšinou najväčší tragédi
ku koncu mi je buď zle, alebo po sebe bliakame na celú krčmu, alebo si cestou domov spievame
pri speve cestou domov ma niekedy neodradí ani to, že som sama, proste dám slúchadlá a idem
a proste mám pocit, že musím strašne veľa hovoriť a niekedy sa až dostanem do takého pózerstva, ktoré závisí od toho, čím momentálne chcem byť
vlastne som si uvedomila, že je to celkom hanba so mnou piť
2.) Absolútne nesom agresívny. Skôr sa problémom vtedy vyhýbam.
3.) Veľmi si užívam ten stav a vôbec si nevšímam ostatných ľudí
4.) Veľa srandujem, takmer celý alkoholický trip. (ráno ľutujem
@trdelniiiq človek s rečovou poruchou To si napísal pekne
ak pijem, som úplne rovnaký ako za triezva, len sa mi pletie jazyk
@78
3.-5.: paranoidná, plačem, trucujem, nikto ma nemá rád, som nahovno, život nemá zmysel
5.-n.: problémy s rovnováhou, problémy s cudzími jazykmi, najtriezvejší člen spoločnosti
(optional: v decembri v Tatrách leziem v tričku a papučiach do chaty cez balkón po kope narúbaného dreva)
+ vo vhodnej spoločnosti veľmi, ale veľmi, um, prítulná
----------------------------
To znie strašne, mám potrebu podotknúť, že prvýkrát v živote som bola opitá v sedemnástich a odvtedy tak raz za tri mesiace v priemere.
ale potom som si už vlastne všetko okrem agresivity vyskúšal... teda čo si pamätám. záleží do akej nálady začnem piť
poslednou dobou som ako naspeedovaná veverička, a ked všetci už sú znudení, tak ja len rozprúdim zábavu
ale ono často záleží od toho, čo pijem. po slivke som naspídovaná jak veverica, po víne sa mi chce spať a ešte som aj nadržaná, počas absinthovania strašne filozofujem, to isté s rumom a whisky.
úprimná v spojení s predošlým - hovorím ľuďom, kt. mám rada, že ich mám rada, čo niekedy nemusí byť najlepšie riešenie a potom to ľutujem.. (problémy)
som za každý blbý nápad a v istých situáciách padajú morálne zábrany (veľké problémy)
a od istého času keď mám v sebe istú hladinu tak sa začnem hrať na nafúkanú pipinu flirtujúcu so všetkými chlapmi v bare... a iba čakám kto mi prvý kúpi vodku
ale nie vždy to tak zle dopadne, naučila som sa už krotiť viac menej
ked som trosku vıac prıpıta tak chcem strasne tancovat a spıevat
ked som opıta tak mı zacına vsetko a vsetcı lıezt na nervy alebo zacnem byt velmı nadrzana takze sa vacsınou pakujem domov
no a ked som uplne ozrata, to sa stava malokedy ale predsa, tak som agresıvna, vsetcı su hlupacı, vsetcı mı strasne ublızılı a ja sa ım musım pomstıt :/
najradsej mam 1 a 2 samozrejme a aj sa to najcastejsıe deje
som strašne hlučná a ešte k tomu rozprávam aj somariny, dosť debilná kombinácia..
no a nakoniec si vlastne skoro nikdy nič nepamätám, takže keď mi niekto zreferuje moju noc, tak sa zvyčajne kvalitne za seba hanbím..