Tomuto testu vôbec nerozumiem. A absolútne ho neviem ani vyplniť… a zakaždým vyjde niečo iné čo nesedi vôbec.. už som sa aj priateľa pýtala nech mi pomôže poradiť, ale všetko sú to tak diskutabilné veci..
Toto je asi najkvalitnejší test osobnosti vôbec. Prvé písmeno znamená či ste Introvert alebo Extrovert. Tie dalšie písmená môžu vyjadrovať či ste skôr logický alebo intuitívny typ. Alebo spôsob cítenia. Ide to aplikovať na váš prístup k čomukolvek. To že som napríklad introvert neznamená že nedokážem byť medzi ľudmi stredobodom pozornosti a že neviem byť extrovertom alebo že by ma to nebavilo ale z dlhodobého hladiska vždy budem preferovať súkromnejšie prostredie a tam budem tráviť väčinu času. Kto ho nevie vyplniť možno nepoznám dobre sám seba. Samozrejme test nezahrnuje IQ a pokrivenú psychiku a dalšie veci Ale rozhodne také typy ako INTJ, INTP alebo ENFP, INFP si všimnete a sú dostatočne výrazné/špecifické na to aby si ich nešlo pomýliť s niečim uplne iným. Tak mnoho umelcov je INFP. Napríklad Bjork, David Lynch. Ak poznáte filmy ako Tenet alebo Počiatok tak sú od režiséra Christopher-a Nolan-a a ten logický prístup kombinovaný s určitým špecifickým umeleckým tam jasne vidíte. Tento typ osobnosti je tiež napríklad Elon Musk, INTJ. Psychologia je moje hobby Ak sa Vám test nepáči a považujete to celé za blbosť tak to beriem Každý sme iný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov