no vies to je origo HTC len je velky tažky fotak ma len 5mp video len HD baterka vydrži cca 1 ďen preta ta cena konkurent pre SGS2 je sensation ma ešte menšiu RAM od EVO len ten si furt drži cenu 360€
inač hento jak si pisal že ti pošlu čisku sračku sa my raz stalo objednal som si Iphone 3GS 16gb a predajca mzňy poslal čisku sračku tam som mu ho vratil naspeť cena bola 370€
@vaness168 Tak ja mám HTC Desire, ale tam si platíš za to že to fakt vydrží dlho, aj veľa pádov, len tam je malá interná pamäť. Ono záleží to, že či na ten mobil budeš mať mobilný internet, aby si to aj nejak využila, a teda android, alebo potrebuješ niečo čo sa pomaly vybíja a teda nejakú ľahšiu nokiu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Takze nebe a dudy
daj si www.heureka.sk to je porovnavanie tovarov-to nie je na paušal
i keď nechapem v t-mobile stoji s paušalom 280€-nerozumiem kto by to zobral
,keď v obchode stoji 260€
» www.dunaj.sk/mobily-mp3-gps/...
a toto je ježko sam som si ho objednal za 260€ ,a heureka porovnava tovari niečo jako najnakup.sk
inač hento jak si pisal že ti pošlu čisku sračku sa my raz stalo objednal som si Iphone 3GS 16gb a predajca mzňy poslal čisku sračku tam som mu ho vratil naspeť cena bola 370€