Ak by ste si mali vybrať medzi: rodinným životom (bez dobrodružstva) alebo skôr dobrodružným životom (bez vlastnej rodiny) aký by ste volili?
Rodinný rozumej 2 deti dovolenka raz do roka...
Dobrodružný rozumej bez detí cestuješ robíš si čo chceš.
frajerkin bratranec má čosi po 40 a doteraz žil taký život bohéma... cestoval po Ázii, dlho žil v Austrálii, teraz žije v Thajsku.
No zistil časom svoje priority prehodnotil a chce sa vrátiť do Európy a usadiť sa. Lenže ako vravel už je to ťažko. Žiadna banka mu nedá hypotéku na 30 rokov. Nemá žiadnu partnerku. Všetci rovesníci majú rodiny a tak.... asi to neľutuje. No je na ňom vidieť, že už chce niečo iné a utiekol mu vlak.
ideálne to majú ľudia, čo nejdú na VŠ. Do 25 párty a do 27 mať 2 deti. Keď máš 45… tak sú dospelé a ešte máš dosť sily a zdravia na cestovanie.
Tak ako bolo spomenuté do tej 30tky by som chcel čo to pobehať, vyblázniť sa a potom riešiť prípadnú rodinu. Bratranec je o pol roka starší a o mesiac chce priateľku požiadať o ruku, to by som asi nedal v 23rokoch. Ale každý sme iný.
Noo ja si z tychto dvoch moznosti neviem vybrat, pretoze ja mam dobrodruzny zivot s dvoma detmi a muzikom, takze ina alternativa je pre mna nepredstavitelna.....
ja vobec neviem... ale predstava deti a "rodiny" prave teraz bez nejakej financnej stability ako vobeeeeec...a frajer to m rovnako cize nada
ja si radsej volim dobrodruzny zivot kludne aj na jednom mieste nejaky cas ale proste bez povinnosti splnat normy, pučiť deti a riesit tie hrozne svetske veci ako urady, banky a picoviny...
ale chcela by som amt okolo 40tky vlastny dom alebo pozemok ale tto tiez neznamana ze tan budem muset ronvo byvat D
Rozhodne ten dobrodružný. Ale myslím si, že pre každého by bol najlepší ten stred, ale to je ťažko dosiahnuť najmä keď pri deťoch už človek na to dobrodružné nemá čas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
No zistil časom svoje priority prehodnotil a chce sa vrátiť do Európy a usadiť sa. Lenže ako vravel už je to ťažko. Žiadna banka mu nedá hypotéku na 30 rokov. Nemá žiadnu partnerku. Všetci rovesníci majú rodiny a tak.... asi to neľutuje. No je na ňom vidieť, že už chce niečo iné a utiekol mu vlak.
ideálne to majú ľudia, čo nejdú na VŠ. Do 25 párty a do 27 mať 2 deti. Keď máš 45… tak sú dospelé a ešte máš dosť sily a zdravia na cestovanie.
ja si radsej volim dobrodruzny zivot kludne aj na jednom mieste nejaky cas ale proste bez povinnosti splnat normy, pučiť deti a riesit tie hrozne svetske veci ako urady, banky a picoviny...
ale chcela by som amt okolo 40tky vlastny dom alebo pozemok ale tto tiez neznamana ze tan budem muset ronvo byvat D