Posilňovaniu, kickboxu, thajskému boxu, taekwondu, karate, zdravej výžive, robeniu jedálničkov... teraz by som chcel skúsiť kresliť, vytvárať obrázky v photoshope...
bicyklovaniu, kickboxu, posilňovaniu, maľovaniu, pre mňa sa to ráta ako hobby- učeniu sa, kresleniu výrobných výkresov. Najnovšie posledné roky som si veľmi obľúbila turistiku a snažím sa priučiť fotografovaniu.
Aikido, capoeira, nejaké tie zbrane, gymnastika, futbal, hokej, basket, písanie, kreslenie, práce v záhrade, tesárstvo, a najnovšie a najdlhšie, štúdium rôznych kktín je moje hobby a modelovanie z hliny.
Och a najväčšie hobby samozrejme mačinky a péče o ne.
do 23 oku života sa radšej nebudem zmieňovať...
terazky, záhrada, auto, cestovanie, kačice a slepice, kocúr Šaňo a sponzorovanie niektorých inštitúcii a ľudí....
modelovanie,najviac som sa vyžíval v tom ked som maloval figurky waffen ss a robil som im na výložky také miniatúrne runy ss pomocou štetca čo mal asi 3 vlasy
@marcello1111 to je kategoria E. Drzanie zbrane pre ucely sportu. Ale tu zbran mozem drzat doma? Resp ako je prenesiem z domu na strelnicu aby to nebolo nosenie zbrane? V tomto som mimo
@patrixo
na strelnici strielaš s ich zbraňami, ale ja mám aj povolenie na nosenie...
vybavil som si ju potom, čo som v Kunerade, kde mám chatu videl medvede a to som sa už bál,aby som ich náhodou nestretol pri turistike, takže mám ju aj na sebeobranu...
mám ju pri sebe, alebo v takom púzdre...
bohužiaľ za všetko sú poplatky a dosť mastné a už som bol s ňou aj na kontrole zo parkrát u polišov a aj testy robím pravidelne...
Asi hlavne hudba-gitara, auto-moto, kreslenie a cvicenie.. Inak v zivote so skusal naozaj vselico ale toto su take ktorym sa venujem stale a nechcem prestat.
fuuuu...
kreslenie, maľovanie, vyrábanie, čítanie, písanie príbehov a denníkov, vedenie blogov, fotografovanie, tanec, bedminton, voleyball, fitko, posilovňa, plávanie, skateboard, jazdenie na koni, karate, taekwondo, magic (akože kartová hra), lezenie, učenie sa španielčiny a taliančiny, debata, zbieranie kde-čoho, záhradkárčenie, varenie, staranie sa o deti, spoločenské hry, herectvo (len pol roka) programovanie, pes, vtáky (pochopte správne geológia, archeológia, psychológia, mala som obdobie v ktorom by som mohla nazvať všetko, čo súviselo s metalom a fantasy (tj. chodenie po koncertoch, čítanie kníh, zberateľstvo, larpy...) a cez prázdniny je to hlavne cestovanie (ja neviem nikdy obsedieť na zadku.. a nemyslím teraz také, že sa vyvalím na týždeň k moru) aaa možno som predsalen niečo zabudla
písal som poviedky a blogy.
začal som písať knihu a novelu.
robil som a stále občas robím hudbu.
robil som a občas robím 2d a 3d grafiku a animáciu.
programujem hry.
hrával som hry a stále občas hrávam, ale v poslednom čase mi prijdú ako príšerná strata času, hlavne preto že sú nudné hlavne preto že sú všetky rovnaké.
dizajnoval som a stále občas dizajnujem programovací jazyk.
vytváral a spravoval som komunitný portál.
robil som bútľavú vŕbu/psychológa ľuďom.
väčšina z toho sa postupne stala... neobhájiteľnou, lebo to uberá príliš veľa energie takže to poriadne nie je ani relax, a každý to má v piči, takže tá vydaná energia je zároveň aj vyhodená do veľkej miery zbytočne.
kreativita, inteligencia, nové myšlienky a nápady, to sú presne tie tri veci ktoré dnešný svet nepotrebuje a netrápia ho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a samozrejme vo veľkom venovanie sa hudbe, filmom, knihám a internetu (hlavne teda skúmaniu ľudí na nete), vlastne aj pc hrám...
...zbieranie článkov z rubriky zvrhlá veda z niekdajšieho VTM Science
no ale teraz robím hovno
Och a najväčšie hobby samozrejme mačinky a péče o ne.
terazky, záhrada, auto, cestovanie, kačice a slepice, kocúr Šaňo a sponzorovanie niektorých inštitúcii a ľudí....
aha a ešte zbrane....
chodím strielať z pištole....
je okolo toho kalvária, ale nakoniec sa to dá zvládnuť...
potom už len prachy na nejakú dobrú zbraň...
» www.minv.sk/?vydanie-zbrojn...
na strelnici strielaš s ich zbraňami, ale ja mám aj povolenie na nosenie...
vybavil som si ju potom, čo som v Kunerade, kde mám chatu videl medvede a to som sa už bál,aby som ich náhodou nestretol pri turistike, takže mám ju aj na sebeobranu...
mám ju pri sebe, alebo v takom púzdre...
bohužiaľ za všetko sú poplatky a dosť mastné a už som bol s ňou aj na kontrole zo parkrát u polišov a aj testy robím pravidelne...
aaaa soferovanie, to je moje naj hobby. odkedy nemam auto je moja dusa prazdna
šak hej, ale vysvetli to hladnému medveďovi...
kto vie či pozná 911-tku
kreslenie, maľovanie, vyrábanie, čítanie, písanie príbehov a denníkov, vedenie blogov, fotografovanie, tanec, bedminton, voleyball, fitko, posilovňa, plávanie, skateboard, jazdenie na koni, karate, taekwondo, magic (akože kartová hra), lezenie, učenie sa španielčiny a taliančiny, debata, zbieranie kde-čoho, záhradkárčenie, varenie, staranie sa o deti, spoločenské hry, herectvo (len pol roka) programovanie, pes, vtáky (pochopte správne geológia, archeológia, psychológia, mala som obdobie v ktorom by som mohla nazvať všetko, čo súviselo s metalom a fantasy (tj. chodenie po koncertoch, čítanie kníh, zberateľstvo, larpy...) a cez prázdniny je to hlavne cestovanie (ja neviem nikdy obsedieť na zadku.. a nemyslím teraz také, že sa vyvalím na týždeň k moru) aaa možno som predsalen niečo zabudla
Okrem toho riadne rada a veľa žeriem sladké.
niektoré dlho, niektoré krátko
začal som písať knihu a novelu.
robil som a stále občas robím hudbu.
robil som a občas robím 2d a 3d grafiku a animáciu.
programujem hry.
hrával som hry a stále občas hrávam, ale v poslednom čase mi prijdú ako príšerná strata času, hlavne preto že sú nudné hlavne preto že sú všetky rovnaké.
dizajnoval som a stále občas dizajnujem programovací jazyk.
vytváral a spravoval som komunitný portál.
robil som bútľavú vŕbu/psychológa ľuďom.
väčšina z toho sa postupne stala... neobhájiteľnou, lebo to uberá príliš veľa energie takže to poriadne nie je ani relax, a každý to má v piči, takže tá vydaná energia je zároveň aj vyhodená do veľkej miery zbytočne.
kreativita, inteligencia, nové myšlienky a nápady, to sú presne tie tri veci ktoré dnešný svet nepotrebuje a netrápia ho.