Ahoj, mám otázku na sievčatá aj chalanov. Dievčatá, ked ste v situácii, že sa Vám nejaká osoba páči, aké "baliace" metody používate? Ste schopné osloviť niekoho opačného pohlavia ako prvé, resp. navrhnúť nejaké stretnutie? (nie rande, len niečo na lepšie
mňa, z neviem akých dôvodov, dievča, ktoré ma balilo, bolo vždy tak trošku proti gustu...radšej som mal rád výzvu a zbaliť nejaké ja...ale nie vždy sa to podarilo. dnes banujem toho, mohol som zažiť veľa príjemných dobrodružstiev..
"Dievčatá, ked ste v situácii, že sa Vám nejaká osoba páči, aké "baliace" metody používate?"
lol.
na toto ti môže odpovedať aj každý chlap: hádže "zvodné" pohľady kým ju neosloví, alebo kým ju to neprestane baviť. ak ju neosloví, tak sa ona urazí a vyhlási že on je kokot.
okej, ale k veci:
"či sa Vám na opačnom pohlaví páči?"
zvyknem to volať "keď z nej trčí duša".
neviem to nazvať/popísať inak, výstižnejšie a zároveň stále použiteľne stručne.
"Máte radi ked Vás nejaké dievča začne baliť?"
neviem, ešte sa mi nikdy nestalo, a kým nezačnem zarábať desaťtisíc mesačne a nosiť zlatú kreditku ako brošňu tak asi ani nestane. ale keď si to predstavím, tak (ak by to nebolo kvôli tej kreditke) by som asi ejakuloval už len z toho že sa to deje.
(
predbežné odpovede na "tak si asi špatný":
áno, som. preto tá kreditka ako brošňa, vy nešpatní ju nepotrebujete lebo máte tváričku, my čo máme charakter ju potrebujeme, lebo ľudia sú mumáci a charakter od pohľadu nevidia.
)
...okej, pragmatickejší dodatok k tomu čo ma zaujme/všímam si ako prvé:
mimiku, gestikuláciu, typ a účel pohybov, hlas a intonáciu, a z toho do veľkej miery vychádzajúcu atmosféru akú okolo seba tvorí.
(teda, keď nie som nadržaný. keď som nadržaný tak proste to ako vyzerá jej telo).
Nerada začínam prvá, je to pre mňa prehra (akože v zmysle: nevydržala som, ja som teraz tá čo niečo chce), a ja nenávidím prehrávať ocením ak je chlap iniciatívny a pozve prvý
mňa zaujme ak je výnimočná ... ak pretrhne všetky bariéry všednosti a povrchných línií bežných dievčat už len tým že otvorí ústa alebo len niekam vojde ... (zväčša si takých ľudí všímam keď vojdú do baru alebo podobne, no je ich málo) ...
a mám rád, uprednosťňujem ak začne človek voľne bez predsudkov a šablón rozprávať o čomkoľvek, aj kludne o tom že nemá o čom len aby začala ... privítam čokolvek kvalitné, záhadné a originálno-zaujímavé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a potom to, co takmer kazdy. humor, um a v neposlednom rade moznost bezprostrednej komunikacie.
hej som toho schopná
lol.
na toto ti môže odpovedať aj každý chlap: hádže "zvodné" pohľady kým ju neosloví, alebo kým ju to neprestane baviť. ak ju neosloví, tak sa ona urazí a vyhlási že on je kokot.
okej, ale k veci:
"či sa Vám na opačnom pohlaví páči?"
zvyknem to volať "keď z nej trčí duša".
neviem to nazvať/popísať inak, výstižnejšie a zároveň stále použiteľne stručne.
"Máte radi ked Vás nejaké dievča začne baliť?"
neviem, ešte sa mi nikdy nestalo, a kým nezačnem zarábať desaťtisíc mesačne a nosiť zlatú kreditku ako brošňu tak asi ani nestane. ale keď si to predstavím, tak (ak by to nebolo kvôli tej kreditke) by som asi ejakuloval už len z toho že sa to deje.
(
predbežné odpovede na "tak si asi špatný":
áno, som. preto tá kreditka ako brošňa, vy nešpatní ju nepotrebujete lebo máte tváričku, my čo máme charakter ju potrebujeme, lebo ľudia sú mumáci a charakter od pohľadu nevidia.
)
...okej, pragmatickejší dodatok k tomu čo ma zaujme/všímam si ako prvé:
mimiku, gestikuláciu, typ a účel pohybov, hlas a intonáciu, a z toho do veľkej miery vychádzajúcu atmosféru akú okolo seba tvorí.
(teda, keď nie som nadržaný. keď som nadržaný tak proste to ako vyzerá jej telo).
Nerada začínam prvá, je to pre mňa prehra (akože v zmysle: nevydržala som, ja som teraz tá čo niečo chce), a ja nenávidím prehrávať ocením ak je chlap iniciatívny a pozve prvý
a mám rád, uprednosťňujem ak začne človek voľne bez predsudkov a šablón rozprávať o čomkoľvek, aj kludne o tom že nemá o čom len aby začala ... privítam čokolvek kvalitné, záhadné a originálno-zaujímavé