Akým spôsobom sa nútite do vecí, ktoré musíte, ale strašne sa vám nechce?
Stáva sa vám, že ak máte nejaké neodkladné povinnosti (školské zadania, pracovné povinnosti,....), robíte všetko možné, len nie to, čo by ste mali? Viete si vybudovať nejakú sebadisciplínu, aby ste sa vedeli prinútiť k tomu čo by ste mali robiť?
Vzdy za tym vidim to, kvoli comu to robim, tak preto sa snazim. Ked za tym nie je nic prospesne pre mna aleob pre mojich blizkych, tak nemam dovod to robit. Do roboty chodit musim, lebo chcem lepsie auto, chcem novy gauc... Ale vacsinou robim veci, ktore ma bavia.
realne prijimam, ze som apaticke lenive hovno, ktore nespravi nic vcas a nieco ani po deadline a nikdy skor ako v hodine dvanastej nezacnem s niecim, do coho sa mi nechce
takze sa o to ani nesnazim, nestresujem z toho, ako este len budem stresovat, pretoze na 90% to urobim v adrenalinovom osiali pod hrozbou dalekosiahlych negativnych nasledkov a na 10% to nespravim vobec
no a potom v tej hodine dvanastej sa na to musim vrhnut tak rychlo, ze sama seba prekvapim a nestihnem sa znova zacat zajebavat
ja skôr robím všetko v predstihu, aby som mal potom pokoj...horšie to bývalo pri skupinových projektoch, kde málokto zdieľal podobnú myšlienku a radšej chceli všetko na poslednú chvíľu
Aj ja by som sa chcela nejako vytrénovať
Ja mám vždy problém len začať. Keď už začnem, všetko ma väčšinou baví, lenže sa tiež neviem prinútiť začať skôr, ako je posledný možný moment, kedy nie je ešte neskoro
Vždy sa snažím motivovať pozitívne, formou nejakej odmeny.
Navaríš a upraceš - príde frajer domov, bude spokojný a bude sex
Pôjdeš na tréning - po tréningu si dáš saunu a oddych a/alebo horúcu vaňu
Pôjdeš do roboty - vyberieš si dovolenku a niekam vypadneš, niečo pekné si kúpiš
Spravíš skúšku - pôjdeš to osláviť na koncert, žúr, alebo si dáte s chlapom niekde luxusnú večeru
Ozveš sa na inzerát na byt alebo robotu a spravíš dobrý dojem - neskončíš jak pojebaný bezďák pod mostom bez centu
Všeobecne aplikovatelné a efektívne, stačí trocha vôle.
Využívam na to krátkodobé potešenie,akési odmeny .. napríkald ak si spravím "domácu úlohu" potom pojdem von .. alebo si to spríjemním v rámci možností,pri vysávaní si dám hudbu,etc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
takze sa o to ani nesnazim, nestresujem z toho, ako este len budem stresovat, pretoze na 90% to urobim v adrenalinovom osiali pod hrozbou dalekosiahlych negativnych nasledkov a na 10% to nespravim vobec
no a potom v tej hodine dvanastej sa na to musim vrhnut tak rychlo, ze sama seba prekvapim a nestihnem sa znova zacat zajebavat
Ja mám vždy problém len začať. Keď už začnem, všetko ma väčšinou baví, lenže sa tiež neviem prinútiť začať skôr, ako je posledný možný moment, kedy nie je ešte neskoro
Navaríš a upraceš - príde frajer domov, bude spokojný a bude sex
Pôjdeš na tréning - po tréningu si dáš saunu a oddych a/alebo horúcu vaňu
Pôjdeš do roboty - vyberieš si dovolenku a niekam vypadneš, niečo pekné si kúpiš
Spravíš skúšku - pôjdeš to osláviť na koncert, žúr, alebo si dáte s chlapom niekde luxusnú večeru
Ozveš sa na inzerát na byt alebo robotu a spravíš dobrý dojem - neskončíš jak pojebaný bezďák pod mostom bez centu
Všeobecne aplikovatelné a efektívne, stačí trocha vôle.