Nie, nevyuzivam nase zdravotnictvo uz nikolko rokov . . . a vacsinou cakam v rade pri pokladni v obchode . . . a tam si cakanie skracujem tak, ze sa usadim na dopravny pas, pred seba a za seba si dam tabulku dalsi nakup a cakam na zapipanie.
U zubárky počúvam hudbu a čítam noviny a časopisy čo tam má. U obvodnej a očnej počúvam hudbu a hrám sa na mobile. No a popri tom, keď sem tam začujem nejaký zaujímavý rozhovor, tak počúvam. Ale okrem toho aj strašne rada pozorujem malé deti, ako tam pobehujú a všetko sledujú, ony sú také zlaté Napríklad dnes boli v čakárni také malé dvojičky, tak som obdivovala ich biele vlasy
tak dnes som sa napríklad snažila učit nemčinu..a vedľa mňa taká žena..veeeeľká,v tesile,evidentne trochu narušená..a vkuse na mňa čumela a sledovala ma..raz zapotila niečo o cigaretách..diplomacia vo mne zvíťazila a trpezlivo som ju ignorovala..fuj
Zapíšem sa alebo si vezmem číslo, zaklopem sestre, že idem preč nech ma prezvoní keď budem mať prísť na rad a idem si sadnúť do cukrárne alebo keď mám ešte niečo vybaviť, tak idem tam.
hudba, čítanie, občas aj tie cudzie rozhovory ale minule si ku mne na pohotovosti prisadla taká staršia pania začala sa ma vypytovať čo mi je a tak...strašne zvedavá bola, baba jedna
čítam časopise, hrajem sa na mobili, počúvam iPoda, prehliadam si slovníček, bavím sa s kamarátom/kou ak tam je niekto známy...pravdaže nie všetko naraz
U lekarov vzdy precitam najviac stran knihy za sebou, takze... No co, cakacie doby su dlhe a unavne a toto je asi najlepsi sposob, ako ten cas aspon trochu zuzitkovat.
chodím tak raz za uhorský rok a to k zubárke alebo očnej, ale to buď sa zasluchátkujem, alebo odpočúvam cudzie rozhovory, no čo sa očnej týka, to si stíham skočiť aj na zmrzlinu a stále mám čas (minule sme takto s @ladyofcarnage stihli skočiť aj na kávu
ako kedy, napr. neska som si nasypala na lyžičku bielu šumienku a postupne to lízala potom celá huba červená, ešte že som tam len čakala a nešla dnu ale tak normalne nerobím nič , len čumím do blba a som nervozna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale ked už tak počúvam hudbu,hrám sa s mobilom,a chodím po čakárni
A ľudí nepočúvam bo mi už občas začína šibať z toho čo tam starenky vykladajú
Inak zväčša čítam všetky plagáty v čakárni, noviny, ktoré si tam niekto zabudne, alebo len tak sedím a čuším.
Zapíšem sa alebo si vezmem číslo, zaklopem sestre, že idem preč nech ma prezvoní keď budem mať prísť na rad a idem si sadnúť do cukrárne alebo keď mám ešte niečo vybaviť, tak idem tam.
ale väčšinou si čítam , alebo ak ešte potom pôjdem do školy tak sa učím
-No kúpila som svojmu vnukovi také... No neviem to nazvať.
-Veď ukáž že čo si mu kúpila.
(vytiahne z tašky) - No také som mu kúpila.
- No toto sa volá boxerky!
...
mala som dosť...