@dannyd14 takze vincentka to mne vždy iba preplachne ale o chvilu su už zasa hlieny. ak nechces mat sople odporučam nejaky Olinth. a ak sa chces vyliečiť čo najskor, tak nejedz skladké ani mliečne výrobky, zeleninu a ovocie iba, šťavu si sprav a tak.. a napr. aj ked si nakrajas cibulu a zmiesas s medom tak da cibula pusti tu stavu tak to si daj par lyzic alebo cibulovy caj alebo take a chuti to dobre nahodou
@lenkaska1 vylucne sladke nejedavam teda len v tom pripade ked som fit ...no a co sa tyka ostatnych veci tak z kazdeho rozka troska..teda ovocie,zeleninu,mliecne produkty a tak dalej a tak dalej ...uz som okusil cesnak dva struciky aj zazvor ale nic radikalne takze zrejme to chce uz len isty cas,ale dik za radu
@popolcek» sk.wikipedia.org/wiki/Med... hned prva veta.. tak neviem ci je podla teba med slany alebo co. a kukni si nutricne hodnoty.. cez 80% sacharidy(uhlohydraty)
Med je zmes cukrov, vody, a iných zložiek.
a tych cukrov je tam najviac, takze to nie je vhodne pri chorobe, lebo to je raj pre bacilov. a rozne vitaminy mozes ziskat aj inym sposobom, ale napr. trochu medu je v pohode, ale jednu velku lyzicu podla mna ne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
works perfectly
je to aj ako mineralka (to iste ako to do nosa), strasne hnusna je, ale zabera mi to
a mne pomáha keď zjem len tak jeden cesnak a na to polievkovú lyžičku medu
Med je zmes cukrov, vody, a iných zložiek.
a tych cukrov je tam najviac, takze to nie je vhodne pri chorobe, lebo to je raj pre bacilov. a rozne vitaminy mozes ziskat aj inym sposobom, ale napr. trochu medu je v pohode, ale jednu velku lyzicu podla mna ne