Čaute všetci. Sú tu nejaký alergici, ktorý papajú tabletky Zenaro? Ak Vám niekedy došli tieto tabletky, alebo ste si ju proste nedali, nezačala Vás po dni až dvoch dňoch svrbieť pokožka na celom tele? Strašná náchylnosť na svrbenie. Zažil to niekto z Vás?
Nemám alergiu a aj tak mi to alergologička predpísala -.-...najprv som ich splachovala do záchoda, teraz ich už ani neberiem z lekárne a ona mi ich stále predpisuje
Podľa testov som silný alergik... Natrieskali mi liekov,čosi pod jazyk a Zodac a Aerius?. Chvíľu som to jedla,potom keď som prestala,čisté peklo ... Teraz,keď na to kašlem je mi fajn *_*
Mne povedali že som vraj silný alergik. Natrepali mi lieky a nebral som ich vôbec. Vždy som išiel na kontrolu, zobral recept a vyhodil A keď to tak šlo nejaký 3 rok tak mi pel cez leto už vôbec nič nerobil paráda. Momentálne som u alergologičky nebol už 3 roky a ani nepôjdem.
bral som lieky (cezeru, zodac, neviem čo šetko) a aj inekcie 3x na jar, alergia na pele mi trocha ustúpila a začali mi alergia na citrusy a melóny ... odvtedy som tie lieky nebral a vracia sa to do normálu, už som jedol aj mandarinky cez vianoce
@laurikaaa tamto "čosi pod jazyk" je riadny hnoj, mama je tiež silný alergik a berie to, alergie čo mala jej to potlačilo a miesto toho vyvolalo kopu iných... teda dobre že na to kašleš ale zase taký Zodac na potláčanie alergie je fajn, mne pomáhal a nevšimol som si žiadne vedlajšie účinky...
mam alergie asi na 8000 veci..brala som zenara zodaci a vsetky chujoviny.. teraz beriem udajne najsilnejsie
nemam ZIADNE alergicke reakcie ci ich beriem ci nie, pernamentne mam zapchaty cely nos nonstop leto zima jesen jar... nejem to zas kazdy den a keby to nejem aj mesiac nevidim rozdiel
akurat vlete som vdaka alergiam dostala bohovsky zapal dutin ... O__o...aj by som ich prestala brat, ale jak dostanem daky zapal dutin na tri mesiace budem plakat ..ale toto je posledne balenie co jem
Teraz neberiem, takze neviem a neviem to velmi posudit, kedze mam atopicku pokozku a svrbi ma uz po avivazi, s doktorkou sa skus o tom poradit, ale mne napr. po nich uz v poslednom case byvalo aj zle
Beriem zenaro a nic take sa mi nestalo,a to som ich aj tyzden nebral.jedine,ze som kychal,mal som nadchu a svrbel ma jazyk a pery po ovoci z hypermarketu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teraz našťastie neberem tabletky
nemam ZIADNE alergicke reakcie ci ich beriem ci nie, pernamentne mam zapchaty cely nos nonstop leto zima jesen jar... nejem to zas kazdy den a keby to nejem aj mesiac nevidim rozdiel
akurat vlete som vdaka alergiam dostala bohovsky zapal dutin ... O__o...aj by som ich prestala brat, ale jak dostanem daky zapal dutin na tri mesiace budem plakat ..ale toto je posledne balenie co jem