@nooxygen kámo ja som si daval teraz a nesom na nic alergicky a je to vp ohode ani chrasty ani nic...pomalicky sa my supe koza takze sa my to hoji..no pocul som ze typci mavaju aj chrasty z toho alebo tak..no ale k veci...myslim si ze alergia nema moc s tetovanim co spolocne skor si myslim ze ide o to aku pokozku mas,ci sitlivu alebo tak..alergia skor moze byt na tie farby co pouzivaju tipci ale to treba konzultovat priamo s taterom ten ty poradi viac..
ja ti len poradim, ze si davaj pozor na miesto, kde si to das pretoze sa ti to moze tak chujovo zaondit ako mne, polovicu tetovania mam svetlu a polovicu normalnu tmavu
@gothicpoethic no ja sa len usitujem, lebo mam aj celkom citlivu pokozku a samozrejme zakomplexovana lekarka mi len povedala, neodporucam a konec diskusie a ze na co ju platim... a nahodou nejako ti nenapuchlo miesto alebo nieco take?
Ja som tiež uvažovala nad tým že si dám tetovanie(kt.vôbec nechcem ..ale aj tak nemám na to odvahu Strašne sa bojím bolesti ..a tiež mám alergiu na chlad a myslím že to nebude mať nič spoločné s tetovanim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ďalej som alergická na morčatá, ale to s tetovaním nemá nič spoločné