Co si o tom myslite?Ked som mal ist vcera na jednu akciu mal som obavy ako to bude stim alkoholom lebo ja nerad pijem a nakoniec to bolo perfektnee,dokonca som sa porozpraval a zoznamil s ludmi ktorych vobec nepoznam.NASLI STE SI NIEKEDY POMOCOU ALKOHOLU
jop s mojím chalanom sme sa ožrali ako divé svine, vtedy som mala čosi s jeho najlepším kamošom....som vďačná za ten večer... aj keď je to sebecké lebo som týmto ublížila viacerým ľuďom....
Tak vacsina z tych alkoholovych kamosov vyprcha spolu s alkoholom ale je haluz pocuvat ty si tipek, zeriem ta, mam ta rad , si moj clovek a prijimat pohariky od ludi, ktorych som v zivote nevidel
Bud mam stastie, alebo charizmu. Ale skor to prve, ze vzdy natrafim na pohodarov
hej hej, stáva sa to často, po piatkoch mám v mobile nové čísla ľudí, ktorým nezavolám a fejsbúkrikvests od takých s ktorými sa aj tak znova nestretnem...
skôr si myslím, že m alkohol či už dobrými alebo zlými účnikami zblížil s kamošmi, ktorých som mala už za triezva
@mamradadeli to sa mýliš... ako ked ste druhy den prvykrat za triezva spolu tak to je iné... take divne na začiatku možno, ale ja som práve vďaka alkoholu spoznal par super ludi super super
veelmi vela...tretinu z nich nepoznam po mene, tretinu si vobec nepamatam, a ta zvysna tretina je ta, s ktorou sa dodnes stretavam a vsetko su to super ludia
tak ja neviem..ja som sa tam asi pol hodinu rozpraval aj s ludmi ktorych som nenavidel a tak to bolo fajnoveee..horsie to bolo neska rano ked som sa videl na fejsbúku oznaceneho na fotkach a videach :p
stačí, keď vyzeráte ako opití a ľudia sa s vami hneď viac rozprávajú, majú pocit, že aj tak to, čo vám povedia do rána zabudnete, tak sú k vám takí otvorenejší...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
...ale jop...alkohol zbližuje
Bud mam stastie, alebo charizmu. Ale skor to prve, ze vzdy natrafim na pohodarov
skôr si myslím, že m alkohol či už dobrými alebo zlými účnikami zblížil s kamošmi, ktorých som mala už za triezva
len by som rad vediet co sa deje po vytriezveni..
Ale alkohol len s mierou...
A nevidím jediný dôvod, prečo by sme nemali ísť spolu piť!