boli casy ked sme chodievali chlastat do mesta,no odkedy mame ako tak zariadeny byt vzdy sme po zaverecnej chodili ku nam a casom sa z toho vyklulo to ze mesto sa vynechava a vsetci idu rovno ku nam
Ja nemám problém piť ani doma, ani v podniku, nechodím len do krčmy...
Ľudia sú rôzni, ja napríklad rada chodím do podnikov, kvôli tomu, že sa o mňa stará niekto iný a nemusím všetko robiť ja, narozdiel od toho, keď si kamarátov zavolám domov Nehovoriac o tom, že rada chodím na koncerty, za dobrou hudbou, zatancovať si, alebo tak...
Okrem toho, domov si ľudí zavolám na posedenie, pokecanie a tak, určite by som nechcela, aby sa mi nejakých 10 ľudí zlialo doma, to by som si najprv pýtala od nich zálohu, za prípadnú pokutu(hluk) alebo rozbitie niečoho
A napríklad, keď mám chuť na nejaký miešaný drink - aj keď si ho viem spraviť aj sama doma, kúpiť si na to všetky ingrediencie nie je lacný špás....
Myslím, že v podniku je to hlavne o komforte, aj za vyššiu sumu. Aj o tom, že človek je tvor spoločenský a preto rád chodí do spoločnosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
no asi su trosku spolocensky a chcu vyhladat nejaku spolocnost lebo sa tam citia lepsie napr
Aha, nemá mi tu kto naliať !
Ja nerada pijem po bytoch,domoch,záhradách ... Proste klub je klub,veľa ľudí,dobrý dííížej,kvalitný barmani a tak
NONSENS!
Ja si tam zvacsa chodim pokecat a stretnut sa s ludmi, nie zliat sa pod stol.
....ale...
...človek mieni, krčma mení....
a preto som prestal pit uplne aby to vzdy ak nedopadlo
pri velkej implozii tam vcucne naraz vela ludi.
akoze, nemam problem ani doma sama ( doma = na izbe naintraku
aha , už pijem malilililililinko, kvôli zdraviu a j to iba doma.....filip
...však žena?
Ľudia sú rôzni, ja napríklad rada chodím do podnikov, kvôli tomu, že sa o mňa stará niekto iný a nemusím všetko robiť ja, narozdiel od toho, keď si kamarátov zavolám domov Nehovoriac o tom, že rada chodím na koncerty, za dobrou hudbou, zatancovať si, alebo tak...
Okrem toho, domov si ľudí zavolám na posedenie, pokecanie a tak, určite by som nechcela, aby sa mi nejakých 10 ľudí zlialo doma, to by som si najprv pýtala od nich zálohu, za prípadnú pokutu(hluk) alebo rozbitie niečoho
A napríklad, keď mám chuť na nejaký miešaný drink - aj keď si ho viem spraviť aj sama doma, kúpiť si na to všetky ingrediencie nie je lacný špás....
Myslím, že v podniku je to hlavne o komforte, aj za vyššiu sumu. Aj o tom, že človek je tvor spoločenský a preto rád chodí do spoločnosti...