Čaute, nejdem si po radu ani po nič také. Ja akože nepijem alkohol vôbec, nepáči sa mi to celkovo ani na iných ľuďoch, ale nebránim im ani nejako no proste - robte si čo chcete, chápete. A dnes mi spolužiačka povedala: "Teba musíme do konca šk. roka opiť.
toto sa dialo na strednej aj mne, hoci ja som od 17 občasne pila (a bola aj opitá), ale nikdy nie so spolužiakmi - pointa bola v tom, že keď som sa na dozvenách aj opila, tak aj tak o tom nikto nevie, lebo väčšina z nich bola opitejšia ako ja a o niektorých som sa aj starala, čiže buď ma vnímali ako triezvu alebo si to ani vôbec nepamätajú.. takže to nie je dobré na nič, povedala by som, to je len tak dnešný zvrátený svet, kedy mám niekedy pocit, že bez omamných látok sa už ľudia nedokážu zabaviť
@verlorenentraum nerob to a uz vobec nje preto ze to chce njekto iny ako ty,ak budes ty sama njekady citit potrebu ozrat sa tak to sprav ale nenechaj sa manipulovat...
a toto plati vlastne o vela veciach v zivote-je to tvoj zivot,tvoje rozhodnutia,tvoje chyby a tvoj osud tak rob co ty chces a vykasli sa na to co by iny chceli aby si robila-bud taka aka si,mam ten pocit ze taka budes najlepsia
@frano hej ďakujem, ale som spomenula vyššie, že nejde o mňa, to som len uviedla ako príklad (som to mala napísať do úvodného príspevku, sorry), ale o tne názor tých ľudí...
fakt mega zábava pozerať na niekoho kto vracia všetko čo celý deň jedol, správa sa ako totálny debil a ničí si zdravie - námet na novú reality šou.... yes!
@verlorenentraum ja to tiež nechápem... ako mala som parkrát Fernet alebo víno, to je ešte fajn, ale ináč mi to vôbec nechutí. a neznášam keď ma núkajú, a keď nechcem povedia mi že som bojko a trapka... :/ No bože... nechápem prečo si niekto zmyslí že keď chutí alkohol jemu, tak musí aj mne...
ja by som s ňou išiel a keby sa nedívala dal by som jej do toho chľastu čo pije sýridla, bola by posrana aj za ušami a viac by ani ona nepila .....filip
No asi budeš slušné dievča a chcú ťa vidieť ako budeš vyzerať, to je vždy lákavé opiť slušného človeka ja neviem prečo ale chápem to, zväčša je sranda pre ostatných keď potom tento niečo vyvedie, môj názor je taký že to treba skúsiť..ale nie z nátlaku iných, len tak..aby si vedela, čo na tom ľudia vidia...poprípade ti chce niekto neviem ako by som to erudovane povedal...zvoľniť mravy?
ja tiez nepijem a aj mne to uz parkrat povedali a mne napadla len myslienka ze zavidia, ze vieme odolavat..sice to ani nie je odolavanie pretoze pit nechcem a ani mi to nechuti....inak to je tiez dobre ked sa ma niekto spyta ze preco nepijem a ja ze lebo mi to nechuti a skoro vsetci ze ved ani mne nie to ma aky zmysel?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo sa na tebe chcú proste len zabaviť
už chápeš?
no vieš pozri sa na to tak koľko máš rokov? alkohol vlastne nie je dobrý a nezabudneš po ňom... ale je sranda keď si na mol to nepopieram
myslim, ze ide o to, ze ich to proste bavi a chcu tu zabavu dopriat aj tebe
@hoperpohroma takú "zábavu"? hm??
a toto plati vlastne o vela veciach v zivote-je to tvoj zivot,tvoje rozhodnutia,tvoje chyby a tvoj osud tak rob co ty chces a vykasli sa na to co by iny chceli aby si robila-bud taka aka si,mam ten pocit ze taka budes najlepsia
ja som sa napr. este nikdy nebola niekde opit a chcem to skusit lebo proste ma porazi takto ako som
uz iba tak 4x do roka..kdez kedysi bolo 4x za vikend a stale dookola..
proste ked nechces pit tak im to povedz..
ja som so spolizacmi pil len 3x za cele to obdobie..