Hacknúť? Veď to je taká blbosť. Lepšie je písať si do wordu lepšie sa to naučíš. Základnú pozíciu prstov dať na klávesnicu a píš ako ti je najpohodlnejšie. Ja som atfko neznášala a nikdy mi to v ňom nešlo popritom píšem rýchlo a dobre.
hacknúť ATF : loool ..... nie lol... megalol hej síce atf neznášam lebo kôli rozlyšnosti klávesníc som naučená písať napr ň ako ˇa n a hentam mi to vyhodí ako chybu a musím sa zastaviť a opraviť to... ale tak dá sa to
mali by vás stále prvý rok ničiť, tako aj nás na strojoch pekne!!!! to vtedy má už človak chuť "hacknúť" písací stroj
@wosleoko nečuduj sa, moje slušné chovanie si šetrím pre ľudí, ktorí si to zaslúžia... bohužiaľ pseudomajstri sveta, ktorí píšu sprostosti len preto, aby niečo vôbec napísali, do tej kategórie nespadajú
kriste.. vďaka tomu programu viem perfektne písať na klávesnici.. aký retardér sa môže opýtať takú čovinu ako to hacknúť.. tak sa vyser na školu načo tam si ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
na ADK-čko som nadával ako had keď som chodil na strednú...ale toto je fakt jedna z mála vecí čo som rád že sme sa tam učili
mali by vás stále prvý rok ničiť, tako aj nás na strojoch pekne!!!! to vtedy má už človak chuť "hacknúť" písací stroj
ale že hacknúť atf
Alebo teda píš do smrti ako retard a krúž nad klávesnicou ukazovákom ako orol...