Asi ste si na sociálnych sieťach všimli videá celebrít, ktoré na seba lejú ľadovú vodu z kýbľa, aby dostali do povedomia ochorenie ALS. Kto vás najviac zaujal?
Amyotrofická Laterálna Skleróza / Lou Gehrigova choroba je neurodegeneratívne ochorenie, pri k
Videl som asi len 4 aj to az dnes rano, ale najviac sa mi pacil hiddleston a jeho prizvuk. Aspon dufam, ze sa to vola prizvuk, poslednu polhodinu mi nejak vypadavaju slova
ja to mám furt na fb, nemám likevoať toľko celebrít
ale už mi to lezie na nervy keďže na FB sa videá púšťajú samé, furt sa mi to tam hýbe, si pripadám jak keby som čítala Denného proroka
Inak @unwritten kym si ty nenapisala status, tak som nevidela ani jedno video..akonahle si to spravila, do hodiny som mala na nastenke tri a odvtedy to kazdy den pribuda...dakujem
Niektoré celebrity prispeli peknou čiastkou , Beckham 10 000dolármi a podobne aj Bill Gates . Zaujal ma Charlie Sheen aj ten Blizerman ktorý tiež prispeli.
Ale podarená bola celá partia z Big ben theory alebo kráska Nina Dobrev..
@tikalok@kittyboo ta to som nevedela, ďakujem za info.
V tom prípade je to fajn
neviem ale, kto sa mi najviac páčil lebo som videla len vina diesela a eda sheerana a obaja ma nudili
Ice Bucket Challange je skvela vec . Paci sa mi to, hlavne hraci z NHL . Vyskúšala som to aj ja a nieje to take hrozne . Odporucam. Ked niekto nechape princíp pomahaju tym tej chorobe, bud poslu na ucet 100 dolarov alebo si na hlavu vyleju vedro vody s ladom. No vsetci herci, hraci, spevaci atd. robia oboje a to som rada
Ako to suvisi s tym ochorenim?
Btw dnes to islo robit asi desat ludi naraz pri Shopping Palace, ale dlho preslapovali, tak sa mi nechcelo postavat, ale ak niekto mate link na video, celkom ma to zaujima.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Lianie ľadu na hlavu asi toto ochorenie nezničí.
ale už mi to lezie na nervy keďže na FB sa videá púšťajú samé, furt sa mi to tam hýbe, si pripadám jak keby som čítala Denného proroka
Veď si to vypni, aj mňa to sralo
Vpravo v tom paneli kde sa odhlasuješ máš nastavenia a v nich videá. Tam si to deaktivuj.
@ps102 to sa dá? wut...dík!
(Foo Fighters a ich Carrie )
Ale podarená bola celá partia z Big ben theory alebo kráska Nina Dobrev..
Začíname sa nominovať aj na birzdi ? DD
V tom prípade je to fajn
neviem ale, kto sa mi najviac páčil lebo som videla len vina diesela a eda sheerana a obaja ma nudili
Btw dnes to islo robit asi desat ludi naraz pri Shopping Palace, ale dlho preslapovali, tak sa mi nechcelo postavat, ale ak niekto mate link na video, celkom ma to zaujima.