robia si z toho proste životný štýl.. myslím si že je to istým spôsobom pútanie pozornosti a túžba líšiť sa od tých "normálnych". nie je to choré. je to smutné a poľutovaniahodné.
Je to nechutné ak dievčatá prechádzajú do extrémov...a sú tým priam posadnuté...pokiaľ poznajú akú takú normu váhy ktorú si chcú udržať...nevidím v tom nič zlé...ale určite nie typ stravovania ako som sa dočítala: že žena za celý deň zje 1 marhuľu, 3 cereálne lupienky a 1 štvorček horkej čokolády...lebo toto je už fakt otras...!!!
jedna moja kamoska si dala prezyvku dadamia, tiez som to neskor zistila co to znamena a niekde mala aj ana, ale teda nie je anorekticka, vyzera tak normalne, len jej to asi jebe niekedy
@protessst to by ma zaujimalo o com inom to je, ked tie holky zjedia za den dietnu kolu a jedno jablko a chcu byt kost a koza, lebo je to podla nich krasne.. precitala som si par blogov a to proste stoji rozum nad tym.. ako inak to nazves, ak nie mega hlupost tych dievcat?... vymetene hlavy podla mna.
ale čo je v dnešnej dobe normálne...je nejaka stupnica, nejake znaky, ktoré to určujú? Nie, nieje, a aj keď existuje tak kde je istota že ju nevymysleli nenormálni ľudia.
A viete koľko ľudí na svete je obéznych? -to nieje choré, nechutné, atď..
..MIE a ANY, ak tu niekde ste a ak máte čas, tak mi napíšte, hľadám VÁS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Precitaj si:
Gabina Weissova - Diagnoza F50
alebo: www.pppinfo.cz/
btw..čo je lepšie Ana alebo Mia? zišlo by sa mi schudnúť
A viete koľko ľudí na svete je obéznych? -to nieje choré, nechutné, atď..
..MIE a ANY, ak tu niekde ste a ak máte čas, tak mi napíšte, hľadám VÁS