Ahoj, mám takú otázku. Týka sa môjho mobilu. Mám Samsung Galaxy Ace S5830 a verziu android 2.2.1 Gingerbread. Stiahla som si A 4.0 Icecream sandwich presne pre môj typ mobilu, len dúfam, že to pôjde. Ako to mám do mobilu nainštalovať?
ACE nema update na ICS, jedine ako sa to da je cez Root, no tieto systemy su robene ostatnymi uzivatelmi Androidu + po ich nainstalovani pada zaruka telefonu. Telefonu sa moze stat, ze sa nezapne a nakoniec na vacsine romiek nejde kamera a fotak Robia to skusenejsi pouzivatelia, ktori vedia co chcu a potrebuju, radsi to nechaj tak
To čo tu bolo povedané je pravda a drž sa toho ... pokiaľ nemáš official update na ICS a nevyznáš sa do rootovania tak to nehaj tak lebo si z toho spravíš odborne povedané drahú tehličku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ACE nema update na ICS, jedine ako sa to da je cez Root, no tieto systemy su robene ostatnymi uzivatelmi Androidu + po ich nainstalovani pada zaruka telefonu. Telefonu sa moze stat, ze sa nezapne a nakoniec na vacsine romiek nejde kamera a fotak Robia to skusenejsi pouzivatelia, ktori vedia co chcu a potrebuju, radsi to nechaj tak