Ahojte mám xperiu x8 a chcela by som začať normálne používať android market lenže ked zapnem wifi a otvorím android market tak mi to ukáže že sa musím prihlásiť na "google acount" ale nejde sa mi tam prihlásit ani na novo zaregistrovať... :/ viete mi n
aj ja som mala s týmto problém ... nechcelo ma na začiatku prihlásiť... potom som sa chcela zaregistrovať ešte raz, ale ak som použila podobné meno, tomu môjmu a aj mailovú adresu, registrácia bola zamietnutá ... skús použiť nejaké vymyslené meno aj mailovú adresu
Ak už máš vytvorené Gmail konto a napriek tomu ťa nechce prihlásiť, musíš obnoviť výrobné nastavenia (vymažú sa všetky dáta z telefónu okrem SD). Tie prihlasovacie údaje musíš zadať na prvýkrát správne, inak ťa neprihlási ani som správnymi. Nepýtaj sa ma prečo to tak je, lebo neviem.
keď kliknem na ikonu android market tak sa musím prihlásiť a ked sa prihlásim tak mi tam napíše: "can´t establish a reliable data connection to the server.
this could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.If it continues, call Customer Care.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Predstavit apple moze ist do p... prajem vec zabavi s telefonom
this could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.If it continues, call Customer Care.