@hetfield mne povedala doktorka že práve takí mladší v mojom veku to berú horšie ja sa len tak pýtam čisto zo zaujímavosti lebo to je ako sen zápis dačo ti porobia a puf dobre ránko
ja skúsenosti nemám, ja sa anestézie bojím ako čert kríza, ale mám informácie od ostatných ľudí čo operovali.
1. Mamku operovali keď bola asi v tvojom veku a hovorila že anestéza vôbec nieje nič hrozné. Proste zaspíš a po operácii ťa zobudia.
2. Otec mal komplikovanú operáciu a keď sa po narkoze zobudil bol veľmi otapeny.
3. Byveleho operovali 2x a prvý krát hovoril že mu nič nebolo, keď sa prebral ešte mi písal blbosti(nie blbosti z narkózy, blbosti aké píšu chalani svojim priateľkám).
Druhý krát keď sa prebral mu bolo zle od žalúdka.
3.Priatela operovali ako decko a keď sa prebral tak mu bolo zle od žalúdka.
Asi ti môj komentár nebude k ničomu, ale to sú všetky moje doterajšie nazbierané vedomosti o narkóze.
@nespiacakraska tak jasne záleží aj ako dlho to bude trvať a tak mne ju teraz preložili - _- kvôli sopliku ktorý takmer nemám vraj hrozí riziko udusenia ale ďakujem
@georg21 vône??
Zápästie chceli sme lokalku len vraj to neprichádza do úvahy pritom niektorým ľuďom operujú aj bedrák na lokalku čiže nechápem ale tak myslím že uspať ma je lepšia voľba a som zvedavá co to bude zač
Je to take, ze ani si neuvedomis kedy spis... a je to akoby si tvrdo spala... ze zrazu sa zobudis a nevies kedy ten cas presiel a je po vsetkom a potom zaezi na tom, co ti operuju... ja som mala problemy s traviacim ustrojenstvom aaa ked som sa zobudila vcelku som zvracala a prve dva dni bola len na zriedenej detskej vyzive ale samotna anestezia nebola nic.. fakt jak tvrdy spanok
Ja som mala nedavno celkovu anesteziu a snazila som sa vystriehnut ten cas co zaspim a tak som sledovala doktora a potom bum a neviem ako som tam uz nebola a zobudila sa vo vedlajsej miestnosti... a ci som mala nejake vedlajsie picoviny z anestezie neviem. Bola som pod silnymi liekami a jedine co som vnimala bol kateter a vpodstate z celej operacie a vsetkeho po operacii bol kateter jedina vec pri kt. som si povedala ze uz nikdy viac nic take nechcem zazit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1. Mamku operovali keď bola asi v tvojom veku a hovorila že anestéza vôbec nieje nič hrozné. Proste zaspíš a po operácii ťa zobudia.
2. Otec mal komplikovanú operáciu a keď sa po narkoze zobudil bol veľmi otapeny.
3. Byveleho operovali 2x a prvý krát hovoril že mu nič nebolo, keď sa prebral ešte mi písal blbosti(nie blbosti z narkózy, blbosti aké píšu chalani svojim priateľkám).
Druhý krát keď sa prebral mu bolo zle od žalúdka.
3.Priatela operovali ako decko a keď sa prebral tak mu bolo zle od žalúdka.
Asi ti môj komentár nebude k ničomu, ale to sú všetky moje doterajšie nazbierané vedomosti o narkóze.
Zápästie chceli sme lokalku len vraj to neprichádza do úvahy pritom niektorým ľuďom operujú aj bedrák na lokalku čiže nechápem ale tak myslím že uspať ma je lepšia voľba a som zvedavá co to bude zač