Ahojte, nepoznáte nejaké dobré a naozaj že kvalitné slovenské stránky, kde nájdem kompletnú anglickú gramatiku + vysvetlivky k tomu? Blíži sa mi totižto maturita, tak by som si chcel niektoré veci ešte zopakovať. Ďakujem pekne!
Neviem aké máte učebnice, ale my sme to mali krásne rozpísané aj v Solution učebnici aj po slovensky a myslím že to bolo aj v Yeske, ale to nie som si istá... stránky ale nepoznám, prepáč
Mluvnice současné angličtiny na pozadí češtiny, Libuše Dušková: » emsa.ff.cuni.cz
Jesto aj kniha. A je aj malá gramatika od tejto autorky. Mám túto knižku a veľmi si ju pochvaľujem. Písaná je pred 60-imi rokmi, ale autorka ju podala maximálne profesiońalne: » www.martinus.sk/?uItem=57340...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
» emsa.ff.cuni.cz
Jesto aj kniha. A je aj malá gramatika od tejto autorky. Mám túto knižku a veľmi si ju pochvaľujem. Písaná je pred 60-imi rokmi, ale autorka ju podala maximálne profesiońalne:
» www.martinus.sk/?uItem=57340...