Ahojte chcela by som sa opýtať či tu niekto nemá prečítané nejaké knihy po anglicky a vedel mi niečo doporučiť najlepšie by bolo niečo také ľahšie pre začiatok Ďakujééém
Ja mám načítaných viac anglických ako slovenských Skús trilógiu Hunger Games - tam je pomerne jednoduchý jazyk a je to väčšinou písané v present simple. Potom podobné tomu je Divergent a Insurgent. Alebo vyskúšaj také knihy, ktoré si už čítala po slovensky
the kid a je to aj sfilmované, rozhodne sa vyhýbaj autobiografickým, ktoré zachytávajú život mediálnych hviezd atď., asi najťažší žáner na prečítanie a pochopenie
jednoducho coď do najbližšej knižnice a tam si vyber. kingovky su v pohode aj drakula bol ok. ak si ešte nie si ista tak si mozeš aj požičať nejaké dvoj jazičné aj keď to sú vecsinou somariny
Ja mám prečítané všetky od Dana Browna - má celkom jednoduchý štýl, len slovná zásoba je niekedy zložitá, ale nič neprekonateľné, ale to najlepšie z anglickej literatúry, čo som čítala je pýcha a predstudok - ale to je už náročnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tak napríklad toto:
» web.archive.org/web/20080509072...
u r welcome.