@mima14795 Etelnair ma pravdu, trva to jeden den. Pamatam si to, lebo nam vysvetlovali, ze grecke divadlo sa hralo od rana do vecera - cele predstavenie muselo byt zahrane za 1 den (zacinalo svitanim, koncilo zapadom slnka - ako v diele).
ja som to v triede hral ako divadlo, ešte s dvoma spolužiakmi (ja som bol antigona) a zahrali sme to tak dobre, že miesto plusiek nám učiteľka dala jednotky...
čo sa témy týka, tak platila trojjednota času, miesta a priestoru, takže keď sa hralo v amfiteátri 24 hodín, tak aj ten príbeh trval 24 hodín ...
@texan hocico ine ako toto ako, ked som čitala obsah na nete tak som to ptm aj pochopila ...a bolo to fajn ale ...tie dlhe monoloooooooogy tam a ach nezáživné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
čo sa témy týka, tak platila trojjednota času, miesta a priestoru, takže keď sa hralo v amfiteátri 24 hodín, tak aj ten príbeh trval 24 hodín ...
@7
chcela som vyzerat mudro a spomenut jednotu miesta casu a deja ale uz ma niekto predbehol :/