ahojte chcem sa spytat že v podstate som premyslala že by som začala uzivat antikoncepsiu . ale dosť sa bojím toho , že budem mat dost zle vedlajsie ucinky. ide o to , že sme mali prednašku a gynekologicka vravela, že ta antikoncepcia je fajn že má sice v
depresia a pribrala som 7 kíl, takže mi to zato nestálo vôbec, ja som brala, aby som sa zbavila niečoho a ani to nepomohlo, ešte sa to zhoršilo, takže už nikdy!
tak máš viac druhov s rôznym obsahom hmm... hormónov? neviem... najčastejšie z toho baby v mojom okolí pribrali to je asi jediné na čo sa sťažovali. Ale po vysadení je to už horšie
A o tom ako nechápem prečo do seba dobrovolne mladé baby chcú pchať antiku pomlčím, akoby nebolo dosť iných spôsobov ochrany .
tak sestra ju brala asi 2-3 roky vkuse, potom ju vysadila a vlasy aj pleť sa jej nenormálne zhoršili. Meškala jej menštruácia veľmi dlho musela ísť 2x na vyvolávačku myslím a celkovo mala celý cyklus rozhádzaný.
Nehovorím, že sa to stane každej, ktorá ju vysadí ale tá možnosť tu je .
Pribrala som, strata libida a v neposlednom mi spôsobila neskutočné problémy s krvou a tlakom... V tom, pre čo som ju začala brať mi síce pomohla (nebolo to kvôli ochrane) ale v iných veciach veľmi uškodila.
ja som brala antikoncepciu Chloe, ktorá je nízkohormonálna brala som ju rok, pleť sa mi zlepšila o 100 %, upravil sa mi cyklus a počas jej užívania som nemala žiadne problémy... jediné negatívum bolo, že po jej vysadení sa moja pleť vrátila do takého stavu, v akom bola pred užívaním antikoncepcie, ale to sa dalo čakať
Dať si predpísať antiku je to najjednoduchšie čo môžeš spraviť, oveľa ťažšie je vysadiť ju. Je to super pohodlné, všetko je na deň presné, nemusíš sa ničoho báť. No gynekológ, ktorý z toho dostáva pekný balík Ti nepovie, že to zabije v Tebe ženu a spraví z Teba umelú barbie. Čo môže byť dobré na chémii? Ženy, ktoré si pochvaľujú sa asi nezamýšľajú nad hlbšou podstatou...
Mala som z nej nenormálne výkyvy nálad, ale strašidelné! A ani moja peňaženka sa s ňou nekamarátila kašli na to
@19mimi1 precitaj si pribalovy letak...mas tam tak na stranu min. nez. ucinkov...malo?...myslis, ze su pre srandu kralikov?...ak nemusis, tak neber....najhorsie je to, ked vysadis, takze baby, kt. su spokojne pocas uzivania moc do uvahy neber, nech sa pridu pochvalit, ked vysadia, ak im to neskomplikuje nieco ine.....ja by som si to nedala, ani keby mi za to zapaltili
ja som mala divné nálady, ale po vysadení so zistila, že to je moja prirodzená nátura a iinak vôbec som nemala problémy s vysadením, ako tu poniektoré píšu že treba chodiť na vyvolávačky atď... každému homóny spravia niečo iné nemôžeš to brať takto globálne
@nixxina hej a nepotrebovala som súhlas rodiča ... (síce moja mama tam bola so mnou,ale nikde sa nepodpisovala ani nič ) ani sa jej nepýtali či s tým súhlasí ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A o tom ako nechápem prečo do seba dobrovolne mladé baby chcú pchať antiku pomlčím, akoby nebolo dosť iných spôsobov ochrany .
Každopádne je to tvoja vec
tak sestra ju brala asi 2-3 roky vkuse, potom ju vysadila a vlasy aj pleť sa jej nenormálne zhoršili. Meškala jej menštruácia veľmi dlho musela ísť 2x na vyvolávačku myslím a celkovo mala celý cyklus rozhádzaný.
Nehovorím, že sa to stane každej, ktorá ju vysadí ale tá možnosť tu je .
potom si naštudovať o tom určitom druhu/značke ktorú chceš začať úžívať,
a potom si rozmyslieť či ti to za to stojí
kazda hormonalna antikoncepcia je na predpis
Mala som z nej nenormálne výkyvy nálad, ale strašidelné! A ani moja peňaženka sa s ňou nekamarátila kašli na to
Inak som nemala žiadne
Mala som ich po dvoch rokoch vysadené ... žiadne problémy som nemala ...
mna by mala v 15tich poslala asi do zadku keby jej poviem ze chcem tabletky