@lestry nie, to nepomoze... ten krem co je od koznej je antibiotiku a zabera tak trocha ze je t lepsie... ale tam z toho suchu tvar takze 2x denne je uz premna tiez dost
@lilly09 tie kožné sú svine.... ony schválne predávajú výrobky z ktorých sa neprestaneš vyhadzovať, ale nahovoria ti, že to pomáha, nech na tebe zarobia...
@bludiacisvetom mne praveze najprv dala lacnejsiu verziu , ale bolo to naozaj o nicom... to co mam teraz je drahsie lebo som od nej opytala nieco ine co by zaberalo .. tak zlepsilo mi to plet ale obcas sa mi urobia poriadne vyrazky... a neverim ze je nieco co by pomohlo naveky... krem zabera len kym si ho budem davat
@lilly09 ja si objednávam také mydlo, GANOZHI,, liečivé, vyrábajú sa z tej značky aj zubné pasty a rôzne krémy.. všetky kamošky aj známi, ktorým som odporučila si to mydlo veľmi vychvalujú.. úplne to vyčistí pleť, zaručene zaberá u každého...
@lilly09 fuu.. nie je to niekde na googli? neviem ti takto povedať, u nás to objednáva mama u jej kamarátky, ktorá predtým robila AVON lady a potom prešla radšej na ganozhi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale trochu mi pomáhajú veci od Biodermy...
Ja som si nikdy nedávala na tvár viac, ako čistú vodu, a mám ju odjakživa čistú.
Mala by som zaklopať.