je to pohoda..ak nebudes mat komplikacie tak si v nemocnici tri dni...ja som bohuzial krv v kolene potom tak som tam lezal asi 4-5 dni uz si nepamatam presne...bud budes mat "lokalku" v podobe umrtvenia od pol pasa dole...alebo narkozu...a to neviem ci davaju pri tomto zakroku...a nieco take ako barle po operacii..s tym sa rozluc.. hned treba zacat opatrne chodit..
@stuntbiker ufff....asi 5 rokov dozadu...a myslim ze teraz by som na to koleno musel fest cumet aby som tie jazvicky vobec nasiel..ale poviem ti hned dopredu...aj ked ti artroskopiou koleno daju "do poriadku", tak s tym budes mat do konca zivota problemy...tak ako ich mam aj ja...pukanie,praskanie, bolesti pri zmene pocasia...jednoducho to uz nebude ono..
ja som bol tri dni a pohoda...tiež už len male jazvičky mam ktore normalnym okom skoro ani nezbadaš to je dobre artroskopii...a ako vravi mundy18 aj po operacii to nebude všetko ok...už to nie je proste zdrave koleno..stale ta to bude bolieť trochu mne napriklad akokeby vyskakovalo tyždeň ma boli a potom možem opať behať mne doktor povedal že by som mal isť ešte na plastiku
@mundy18 takze este aj po 5 rokoch to citit ze to bolo operovane tak to neviem ci nezrusim lebo ja to asi nemam az tak vazne ja s nim teraz hybem bez bolesti a tak takze nebude to zbytocne ? ked ani ten doktor nieje nejaky prijemny len na mna nahukal lebo niesom z jeho karja .....
@pallinnkko ake su tie bolesti ? neda sa to vydrzat alebo ? bude sa pri tom daj jazdit na biku napr alebo na moto ?
@lilmia ada hej ale doktor povedal ze mam cele klby nejake volne vsetky v tele a to som nikdy nepil a nefajcil sportujem casto bike a tak byvam na dedine tak aj do hor chodim casto tak uz neviem co lepsie mozem ponuknut mojmu telu a ono takto ale pozeral som na to nejake lieky tak skusim sice motorku som chcel cez zimu znova o nieco vylepsit ale zdravie je prvorade
@stuntbiker keby si aj pil a fajčil nema to nič spoločné z tvojím kolenom.......ak si nemal úraz, jedina príčina potom bude v počasí, jazdiš aj v zime, určite tťo máš poprechladané a dostal si reumu, je to síce nezvikle v takom veku, ale každy sme ináč odolný, správne je aj ako písali hore, pri zmene počasia to cítiš, takže by ti pomohla termálna voda - teda kúpele...alebo
zožeň si diamantovú vodu alebo koloidné striebro, to pi a potieraj si to, silne však pri tom musíš myslieť, že sa chceš uzdraviť....mne to poradila jedna baba ale na oko, ktoré sa mi stále zapalovalo a nepomohli ani kvapky z USA a neviem odkiaľ, obyčajne koloidne striebro z lekárne fľaška za 15 éčiek mi pomohla behom dvoch dní........filip
pozor však na to, každému pomôže niečo iné, treba skúšať
nakoniec končím heslom "Športom k trvalej invalidite"...............
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
..kvak..
@pallinnkko ake su tie bolesti ? neda sa to vydrzat alebo ? bude sa pri tom daj jazdit na biku napr alebo na moto ?
..kvak..
..cock..
@lilmia uz to tam je vybavene
..kvak..
..kvak..
Prečo stále kvákaš?
..kvak..
zožeň si diamantovú vodu alebo koloidné striebro, to pi a potieraj si to, silne však pri tom musíš myslieť, že sa chceš uzdraviť....mne to poradila jedna baba ale na oko, ktoré sa mi stále zapalovalo a nepomohli ani kvapky z USA a neviem odkiaľ, obyčajne koloidne striebro z lekárne fľaška za 15 éčiek mi pomohla behom dvoch dní........filip
pozor však na to, každému pomôže niečo iné, treba skúšať
nakoniec končím heslom "Športom k trvalej invalidite"...............