Ja som v Číne momentálne a vždy tu vidno cudzinca a číňanku a nikdy nie naopak. Keď už, tak aj tie baby zo zahraničia mali cudzincov, nie číňanov. Len jediný pár som videl kde chodila baba s aziatom, aj to bolo v multikulti Kórei. Ovšem nehovorím že také páry neexistujú
Možno je to tým, že podľa západných noriem sú ázijci tvrdí na ženy a všetko musí byť podľa nich. A tiež keď už majú spolu dieťa, tak chlap zvyčajne len robí alebo chodí hrať karty a hry s kamarátmi a žena sa stará o dieťa. Viacero číňaniek mi povedalo, že sa im viac páčia cudzinci (ak nejakého poznajú), lebo sa o ne starajú, vedia uvariť a venujú im pozornosť.
@lukaso121 to je pravda, mali sme lektorku Japonku a v živote by na ňu človek nepovedal, že má po štyridsiatke. Ale zas na druhú stranu každý deň podstupujú také kozmetické rituály, že až z toho jednému príde zle
mne sa azijcanky skor nepacia, aj ked najdu sa vynimky ktore su fajn, specialne filipinske alebo thajske dievcata ale tam je zas riziko ,ze to nemusi byt ani zena D
@jimmycrow jak som čítala tvoj komentár tak mi to pripomenulu... kedysi veľmi dávno chodila tanečná súťaž Bailando a bola tam jedna holka, jej otec bol viatnamec a jej mama slovenka.... a pokiaľ sa dobre pamätám, ona sa do súťaže prihlásila preto, lebo chcela aby mohli ísť pozrieť rodinu do Vietnamu. (akože v tej súťaži išlo o to, že tanečnému páru ktorý vyhrá splnia sen). Tak ja len že viem tiež o jednom páre ale je to dosť rarita.
A k téme... chlapi aziati vyzerajú niektorí v pohode... taktiež aj ženy aziatky... myslím si, že v každej rase sa nájde človek ktorého by som považovala za sympatického a nemala by som problém chodiť s niekým inej rasy
Mne sa Aziati pacia , hoci "Aziat" je po stranke rasovej aj kulturnospolocenskej siroky pojem.
@jimmycrow
Pripajam skusenost z Taiwanu, kde je oproti Cine trochu citit vplyv Japonska a USA.
Mas pravdu, ze v rodinach je patriarchat, ale nehodnotila by som ho ako ten v negativnom zmysle. Muz sa stara o rodinu po financnej a vramci moznosti aj osobnej a citovej stranke.
Stat nema pre rodiny takmer ziadnu socialnu podporu, cize ak je zena s malymi detmi, chlap to taha cele. Maju v porovnani s nami velmi malo volna - pracuju neskoro do vecera, dovolenka v statnej sfere len 7 dni...
Ked ochorie dieta, do nemocnice pride vzdy aj otec, je tam minimalna miera alkoholizmu, domaceho nasilia.
A viacero chlapov, co som tam trochu spoznala, mi prislo sympatickych.
Presne toto som si všimol asi pred rokom aj som sem dal anketu a myslím že sa im ani nepáčia už si to moc nepamätám , teda ako komu ofc ..... @3dmeraya tak tomuto sa už hovorí rasizmus ... a černosi sú ok ?
Dnešní Slávovia pochádzajú z územia Kirghistánu, ungarské a fínske kmene, žijúce vo Fínsku a Maďarsku sú tiež z Malej Ázie, mnoho národov a národností dnešnej Európy pochádzajú z Ázie. My sme priamo potomkovia Aziatov, takže prečo nie. Nie som rasista a nemám nijaké výhrady proti takýmto ľuďom a vzťahom. Človek ako Človek, nerobím rozdiely.
Páčia sa mi také ázijské dievčatá čo majú taký európskejší vzhlad... ... nie priamo aziatky... nie každá. Ale kedže ich je tam strašne veľa tak aj tých sa nájde dosť
@jimmycrow to je zaujimave, doteraz som nemal pocit že by sa aziatkám páčil nejaký "neaziat" aj keď žije trebars na Slovensku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
akoze ked uz tak skor miesanec belocha a aziata
Možno je to tým, že podľa západných noriem sú ázijci tvrdí na ženy a všetko musí byť podľa nich. A tiež keď už majú spolu dieťa, tak chlap zvyčajne len robí alebo chodí hrať karty a hry s kamarátmi a žena sa stará o dieťa. Viacero číňaniek mi povedalo, že sa im viac páčia cudzinci (ak nejakého poznajú), lebo sa o ne starajú, vedia uvariť a venujú im pozornosť.
A k téme... chlapi aziati vyzerajú niektorí v pohode... taktiež aj ženy aziatky... myslím si, že v každej rase sa nájde človek ktorého by som považovala za sympatického a nemala by som problém chodiť s niekým inej rasy
@jimmycrow
Pripajam skusenost z Taiwanu, kde je oproti Cine trochu citit vplyv Japonska a USA.
Mas pravdu, ze v rodinach je patriarchat, ale nehodnotila by som ho ako ten v negativnom zmysle. Muz sa stara o rodinu po financnej a vramci moznosti aj osobnej a citovej stranke.
Stat nema pre rodiny takmer ziadnu socialnu podporu, cize ak je zena s malymi detmi, chlap to taha cele. Maju v porovnani s nami velmi malo volna - pracuju neskoro do vecera, dovolenka v statnej sfere len 7 dni...
Ked ochorie dieta, do nemocnice pride vzdy aj otec, je tam minimalna miera alkoholizmu, domaceho nasilia.
A viacero chlapov, co som tam trochu spoznala, mi prislo sympatickych.
@3dmeraya tak tomuto sa už hovorí rasizmus ... a černosi sú ok ?
@jimmycrow to je zaujimave, doteraz som nemal pocit že by sa aziatkám páčil nejaký "neaziat" aj keď žije trebars na Slovensku...