Mne sa veľmi páči Lamborghini Gallardo, Porsche Carrera GT a Ferrari 599 GTB Fiorano...a z takých lacnejších je podľa mňa veľmi pekné Audi TT...ale nemám veľmi rada také tie americké ako Mustang a tak...
Autá sú nádherné. Najviac sa mi páčia BMW a Audi. Ale tak reálne by mi stačila aj Octavia alebo niečo také obyčajné hlavne by bolo, že je to autíčko moje
@12 bmw sú fakt delá moj sen je bmw m5 g-power hurricane....nechápem čo vidíte na tých amerických šrotoch...velký objem nízky výkon američania sú vo vývoji áut tak 15rokov pozadu
pačia sa mi velkeee auta napr Volvooo, je v nom mega pohodlnoo a bezpecne.. a tiež aj potom BMW a wolksvageny velkee samozrejme male auta o ničoom podla mna
@31 ...musis mat nejake skusenosti s takymito autami aby ti ho predali si myslis ze nejakemu sedlakovi ktory vyhral v sportke a sedel doteraz len v skodovke hned predaju ferrari?
@tikalok ja viem... Ale podľa slov niekoľkých mojich znaleckých známych, keby aj hrozilo že by som na niečo také mala peniaze, tak kým sa k toľkým peniazom dostanem, hummery sa už nebudú vyrábať
Ale nič to nemení na tom že sa mi tie autá páčia A hlavne pôsobia bezpečne - teda pre človeka čo sedí vnútri, pre okolie už asi ani nie
@galinka - Nechcem ťa nejako trápiť ale mám pre teba zlú správu! Firma Hummer už skrachovala! Totižto odkúpila ju firma General Motors a všetky závody Hummeru zastavila. To bolo pred mesiacom - možno už výrobu spustili - neviem - ale proste už nie je hummer ale General Motors
@pawlo si nedostatočne informovaný zjavne
Ale keby aj bola výroba zastavená - ja som s tým zmierená Ja popravde ani neočakávam že by som niekedy na také auto vôbec mala
to uz co musi byt za trotla, co napise ze BMW rulez a da tam Alpinu!!!
baby najviac letia na kabriolety - samozrejme iba v lete...potom take tie 14-18 rokov Audi - to hlavne - potom BMW a este mozno MB...normalne, realne uvazujuce si kupia auto same a potom paci sa im vsetko, co jazdi a netreba to stale opravovat
@husky...vidis tak mne sa take pacia @pedrito11 ... vsak to take len na imidz odstavim pred dom nech susedia zavidia ale ne ved ja akoze ani nepredpokladam ze take raz budem mat takze tak...
@67 najskor si pozri stránku » www.alpina-automobiles.com/en/... a hneď ti bude jasné zaujímave že pred každý model najskor dávajú bmw napr:BMW ALPINA D3 BITURBO však???TROTEL a už sa nehádaj keď sa do áut vyznáš asi tak jak ja do matiky
taku stranku vies najst, sikovny si. a hladal si uz niekedy na nete Alpinu na predaj? viem, ze nie. 1)na nu nemas a za 2)ani nevies co to vlastne Alpiny su. Mas nastudovanu ich stranku s najnovsimi modelmi a to je vsetko. Vies, ja som uz na rozdiel od teba videl Alpinu na vlastne oci. Stavala na vedlajsej ulici, tak som si ju zoparkrat prehliadol. A btw AMG a Alpina nie je to iste. AMG je firma, ktora robi PRE MB a dodava IM upravene auta. Alpina robi VLASTNE auta a nepredava ich pod znackou BMW.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
» www.birdz.sk/webka/nikuska7/...
Keď raz budem veľká a bohatá, takto si kúpim
Hummer
Cadillac Escalade
Dodge Nitro
Alebo niečo obdobne veľké, bratranec povedal že si riešim komplexy z nížky keď chcem veľké auto
ten hummer je fakt auto, ktore si ludia kupuju kvoli svojim komplexom u muzov to byva dlzka penisu a u zien vyska..?
Ale nič to nemení na tom že sa mi tie autá páčia A hlavne pôsobia bezpečne - teda pre človeka čo sedí vnútri, pre okolie už asi ani nie
Ford Mustang Hardtop Coupe 1967
Keď nie ozajstného tak aspoň nejaký plastikový model
@holyknight : preto treba auto nechat za rohom
@aryan88knight : vidim, ze mame rovnaky vkus. Len s odkazom v tvojom nicku sa velmi nestotoznujem, ale to je druha vec.
jj jasne....
» www.birdz.sk/webka/antropofo...
Ale keby mám mat nejaké auto naozaj,páči sa mi aj klasika ako nissan skyline:
I ked tento zrovna moc klasický nie je ...
a v prvých dvoch som sa aj viezla...no to sú moje lásky...ale šak viac áut sa mi páči...
Ale keby aj bola výroba zastavená - ja som s tým zmierená Ja popravde ani neočakávam že by som niekedy na také auto vôbec mala
to uz co musi byt za trotla, co napise ze BMW rulez a da tam Alpinu!!!
baby najviac letia na kabriolety - samozrejme iba v lete...potom take tie 14-18 rokov Audi - to hlavne - potom BMW a este mozno MB...normalne, realne uvazujuce si kupia auto same a potom paci sa im vsetko, co jazdi a netreba to stale opravovat
ta som to su take tie co sa im pacia rychle stoje...rychlost, vzrusenie a adrenalin...ja som taku este nestretol
@pedrito11 ... vsak to take len na imidz odstavim pred dom nech susedia zavidia ale ne ved ja akoze ani nepredpokladam ze take raz budem mat takze tak...
taku stranku vies najst, sikovny si. a hladal si uz niekedy na nete Alpinu na predaj? viem, ze nie. 1)na nu nemas a za 2)ani nevies co to vlastne Alpiny su. Mas nastudovanu ich stranku s najnovsimi modelmi a to je vsetko. Vies, ja som uz na rozdiel od teba videl Alpinu na vlastne oci. Stavala na vedlajsej ulici, tak som si ju zoparkrat prehliadol. A btw AMG a Alpina nie je to iste. AMG je firma, ktora robi PRE MB a dodava IM upravene auta. Alpina robi VLASTNE auta a nepredava ich pod znackou BMW.