a neznamená štíhly a vyšportovaný to isté? ja v tom nevidím rozdiel...mne sa páčia normálni chalani, postava je to posledné, na čo beriem ohľad, keď mi je s chlapom fajn, môže byť aj chudý aj tlstý
stihly chalan nemoze byt vysportovany? lebo ak myslis svalnaca si mala napisat svalnaca. Lebo vysportovany chalan nemusi mat neake extra velke svali... moze byt aj stihli, s fajn postavou...
mne sa moc vysportovani absolutne nepacia ...ale tak trosku ked ma sirsie ramena ako pas ,tak je to este v pohode ,ale inak nejaky moc namakany vobec .-..D
ani ja nemam rada vysportovanych... nic nerobia cele dni len tlakuju. a tak to potom vizera s ich inteligenciou a vedomostami. radsej nevysportovaneho bystreho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Toto je u mňa fuj:
@pawlo Presne si sa mi trafil do vkusu
ale to je jedno... su chalani, ktorí pritahuju vsetky baby v okoli 10km aj napriek tomu, ze nemaju naj postavu, to je jednoducho charizmou
Stačí