Skúšali ste to niekedy ? Funguje to na viacerých skladbách, ako sú Led Zeppelin ( Stairway to Heaven ), Beatles a pod. Čo si o tom myslíte ? Do akej miery to môže vplývať na podvedomie človeka ?
neviem ci anglicky naspievana pesnicka moze mat vplyv na negramotneho slovaka. mozno to je skor primarne pre anglicky hovoriacich ludi kedze vytvaraju dost siroku masu na zemi
Prečo si myslíš, že kravina ? Skús to a uvidíš. Tí, ktorí majú v rukách hudbu, majú aj väčšinu a tí si to ani neuvedomujú, ako ich ovládajú a manipulujú s nimi.
@tobago pretoze k tomu aby to ucinkovalo musi clovek dekodovat danu informaciu. a kedze my slovaci teda ti co anglicky dobre nevedia nedokazeme myslet v anglictine na dostatocnej urovni tak neviem ci to ma taky silny vplyv. mozno ciastocny. je to ale diskutabilna tema ale myslim ze podprahove signaly a ich vplyv na spravanie cloveka je ocividny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
tolko k tomu
Toto si pozri :
ale zeppelinov by som si vypocul skor dazed and confused, alebo no quarter
Prečo nie ? Daj si to odzadu, potom to prelož a máš...a inak to druhé video hovorí za všetko.
Prečo si myslíš, že kravina ? Skús to a uvidíš. Tí, ktorí majú v rukách hudbu, majú aj väčšinu a tí si to ani neuvedomujú, ako ich ovládajú a manipulujú s nimi.
9:23 ja zaujimave..