Zdravím, počul o ňom niekto? Napríklad o Outsiderii, či Leptokarii. Ak áno, ako na Vás pôsobí jeho tvorba? Resp. Nájde sa tu niekto kto bol ochotný dočítať celú knihu?
Bohužiaľ je to jediné čo som od neho dočítal do konca ale to bude mojou fiktívnou mentálnou poruchou,ktorá mi nikdy nedovolí dočítať väčšinu kníh do konca
Ale keďže inú knihu čo mám od neho tvoria poviedky tak sa to asi nepočíta však?
jej, prave som jemne sokovana, ale aj prijemne prekvapena. co nanho vravis okrem toho, ze je super? ako na teba posobi? co ocenujes? co Ta naopak mozno rozculuje?
PS: preco by sa neratali...ved outsideria je tiez v podstate kolaz poviedok, ktore nemaju nazov
Ja som ho čítal už dosť dávno ale pôsobilo to na mňa mimoriadne depresívne.Ale našiel som tam aj fajn čierny humor
Keď som tú Outsideriu začal čítať mal som v tom dosť chaos ale potom som si povedal že sa to nebudem snažiť chápať a čítal som to len tak a potom to bolo fakt niečo perfektné!Ako veľmi farebný sen (nočná mora? )
Ja ani neviem či vydal v poslednom čase niečo nové ale naladila si ma tak si možno dočítam tie poviedky
Jáj a je to jedno lebo je jedno či prečítam jednu alebo desať poviedok...nie?
hej, chaos, psychadelické vízie/sny, trocha pesimizmu outsidera to ho myslim ze celkom pekne popisuje....juj, ďakujem, si ma povzbudil v robote momentálne (pisem o nom bakalarku)
a hej, publikuje aj teraz. najnovsie je De la Cruz, medzi tym stihol vydat Graviditu, Tichý kút a Unglik - všetko zbierky poviedok
Vieš čo, možno áno, ale ak aj tak len ž e"aj tykýto exot sa vyskytuje v slovenskej literatúre" osobne vč´šak pochybujem že by si ho prešítali samotní učitelia SJ, resp. adepti. Možno tak 1 zo 100
@vazka ja práve čítam jednu jeho knihu - cudzí, celkom dobré, niektoré jeho poviedky sa mi dosť páčia iné vobec, ale ja ako čitatel nejako nemám túžbu objavovať jeho postavy kedze su to len myšlienky v abstraktne. číta sa to dobre ale silné emocie to vo mne nevyvoláva. Zatial som v polke, hádam sa niečo zmení ale pochybujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Bohužiaľ je to jediné čo som od neho dočítal do konca ale to bude mojou fiktívnou mentálnou poruchou,ktorá mi nikdy nedovolí dočítať väčšinu kníh do konca
Ale keďže inú knihu čo mám od neho tvoria poviedky tak sa to asi nepočíta však?
PS: preco by sa neratali...ved outsideria je tiez v podstate kolaz poviedok, ktore nemaju nazov
Keď som tú Outsideriu začal čítať mal som v tom dosť chaos ale potom som si povedal že sa to nebudem snažiť chápať a čítal som to len tak a potom to bolo fakt niečo perfektné!Ako veľmi farebný sen (nočná mora? )
Ja ani neviem či vydal v poslednom čase niečo nové ale naladila si ma tak si možno dočítam tie poviedky
Jáj a je to jedno lebo je jedno či prečítam jednu alebo desať poviedok...nie?
a hej, publikuje aj teraz. najnovsie je De la Cruz, medzi tym stihol vydat Graviditu, Tichý kút a Unglik - všetko zbierky poviedok
A som rád že som ťa povzbudil...vybrala si si dobrú tému
myslíš že sa raz dostane do učebníc?