Ahojte všetci, chcel by som sa spýtať hlavne ľudí, ktorí píšu básne...odkiaľ beriete inšpiráciu???....ja som ju mal, písal som dobré básne (aspoň myslím, ale nechcem sa preceňovať) ...ale nejako sa mi vytratila tá inšpirácia, resp. to "básnické črevo"
ja som sa nikdy nestazovala na to ze nemam inspiraciu pri basniach, bud ma nieco napadne a zacnem si skladat slova alebo si dakedy ked sa nudim sadnem za stol a nejako zo mna vylezie basen, staci sa len zastavit, poobzerat sa, rozmyslat nad slovami, pocitmi vecami na okolo ... ked nepomaha skus si dat nejaku temu a napisat na nu basen.
Mna moc netrapi ked som uz niekolko mesiacov nenapisala ani jednu basen, ked to nejde tak nejde, kebyze velmi chcem tak by to aj islo. Ale zasa sa mi stava aj take ze mam velmo plodne dni ked napisem kopu veci naraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja si neviem povedať, že teraz idem napísať báseň, tak ju napíšem....
na to treba ciťáka
a tým sa dávkujem každý boží den
asi to fakt u mna nezavisí na jedle
tak si sadni,pozri sa von oknom,alebo chod an balkón a vnímaj ako sa menia oblaky,tú alegóriu,formovanie a strácanie
nechodievate tvoriť spolu?
ale tak ty možno budeš písať a on...
Mna moc netrapi ked som uz niekolko mesiacov nenapisala ani jednu basen, ked to nejde tak nejde, kebyze velmi chcem tak by to aj islo. Ale zasa sa mi stava aj take ze mam velmo plodne dni ked napisem kopu veci naraz