normalne ciele a take, ktore aj uskutocnim: vystudovat, uplatnit sa, stretnut lasku svojho zivota.
zvratene ciele, na ktore asi mat nikdy nebudem: povedat len tak do oci nie velmi znamemu chlapovi, ze ho chcem, tym padom sex na jednu noc, vyskusat s babou by som to tiez asi vyskusala, vynadat vsetkym tym, ktori mi kedy ublizili a povedat debilom to, co si o nich naozaj myslim, vyskusat vsetky drogy ake si len spomeniete (to len v pripade, ze by som na druhy den umrela. zavisla byt nechcem. len proste vyskusat), spachat nejaky trestny cin, ist sa len tak bez vycitiek opit a robit vsetko, co ma napadne a pogooooo!! aj keby ma postupali a nedopadla by som velmi dobre ... tak
ja neviem, ono tie ciele kazdym dnom pribudaju a pribudaju chcem dokoncit zakladnu, strednu aj vysokú školu, ísť bývať do zahraničia (napríklad do Austrálie) veľa cestovať, nájsť si toho svojho "Rómea", mať veľa zvieratiek, vlastné deti, nájsť si naj kamarátku, napísať jednu vec a umrieť na inej planéte. Stačí?
Ist do Londýna s @indiemichelle na širokorozchodnej trati... a chcela by som niekomu zachraniť život. Dalej by som chcela bývať na pláži a spať v hojdacej sieti. A chcela by som postaviť vlastný dom.... teda ho navrhnúť. Chcela by som stráviť nejaký čas na Talianskej vinici kde sa pestuje víno a paradajky a nebude tam internet len pohoda Chcela by som vidieť polárnu žiaru a utiecť s Michaelom Scofieldom z väzenia... ale uplne realne... a Chcela by som isť dakde do teplých krajov a pretancovať s teplým mexicanom celé noci v rytme mamba
niečo v živote dosiahnuť, dúfam že sa podarí ale neviem :/ mať vysnívanú robotu a ísť ked už nie bývať tak aspoň na výlet do New Yorku,Londýna a tak A mať rodinu, ved to je jeden z dôvodov prečo žijeme a pracujeme
a potom: vyjsť na Kilimandžáro, robiť humanitárnu pomoc v Afrike, skočiť bungee jumping z Eiffelovky, navštíviť Yellowston, prejsť sa po Čínskom múre, dôjsť k Severnému al Južnému pólu, odfotiť sa s bielym tigrom, chcem sa aspoň raz dotknúť hada (možno bude aj posledný), plaviť sa po Amazone, určite robiť archeologičku v Egypte, urobiť objav v medicíne, .......aj keď viem, že väčšina je neuskutočniteľná, chcela by som aspoň tri z toho dokázať... nepotrebujem k životu ľudí, ktorí by mi vraveli, že hento nemôžem, tamto nedokážem a kde, preboha, chcem na to zohnať financie
je toho toľko, že ja ani neviem...a nestihnem to, tak nad tým radšej nerozmýšľaj...ale jedna vec tu je...chcem byť s ním...na jeden deň...to stačí...len jeden deň, nič viac
@weronna jéééj, to si veľmi pekne napísala to s tými ľuďmi..mne dnes jeden pán povedal, že sa nikdy nenaučím lyžovať...a predsa už som aspoň ten kopec vyšliapal! takže..tvojím heslom sa budem riadiť v živote asi aj ja (resp. už sa ním riadim
Before I Die...chcel by som...chcel by som spoznať pravú lásku, mať možno nejaké jedno-dve deti, precestovať svet, možno spraviť niečo prevratné hlavným bodom však pre mňa bude neupadnúť do stereotypu...
a, samozrejme, stretnutie s @weronna - ou je hneď na druhom mieste
Prebehnúť sa nahá po aliaške, naučiť sa po francúsky a stretnúť očarujúceho,krásneho,chrumkavého francúza , stretnúť sa s Paulom Bettanym a Kurtom Cobainom, pobokať Johnnyho Deppa ,zjesť aspoň jednu chili papričku (mám z nich strach) a zamilovať sa tak bláznivo ako vo filmoch vše
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale dufam, ze tak skoro to nebude
zvratene ciele, na ktore asi mat nikdy nebudem: povedat len tak do oci nie velmi znamemu chlapovi, ze ho chcem, tym padom sex na jednu noc, vyskusat s babou by som to tiez asi vyskusala, vynadat vsetkym tym, ktori mi kedy ublizili a povedat debilom to, co si o nich naozaj myslim, vyskusat vsetky drogy ake si len spomeniete (to len v pripade, ze by som na druhy den umrela. zavisla byt nechcem. len proste vyskusat), spachat nejaky trestny cin, ist sa len tak bez vycitiek opit a robit vsetko, co ma napadne a pogooooo!! aj keby ma postupali a nedopadla by som velmi dobre ... tak
ANO, TOTO JE MOJE ZVRATENE JA.
that´s all.
poďme na pizzu. obleč sa a nečum mi tu platíš
a bežne si zakladaj fora,cez moj nick ..na ktore si chces odpovedat cmuk
2: prežiť aspoň jeden mesiac v jednej domácnosti s dievčaťom (chcem vedieť ako je to pocit mať manželku
3: za ten mesiac pracovať a dostať za to výplatu (musí to byť super pocit
4: spať v jednej posleti s dievčaťom (som jedináčik, takže neviem aké je to spať s niekym v jednej miestnosti)
5: chcel by som niekomu pomôcť tak, aby si to celý život pamätal a aby na mňa nikdy nezabudol.
5:
a potom: vyjsť na Kilimandžáro, robiť humanitárnu pomoc v Afrike, skočiť bungee jumping z Eiffelovky, navštíviť Yellowston, prejsť sa po Čínskom múre, dôjsť k Severnému al Južnému pólu, odfotiť sa s bielym tigrom, chcem sa aspoň raz dotknúť hada (možno bude aj posledný), plaviť sa po Amazone, určite robiť archeologičku v Egypte, urobiť objav v medicíne, .......aj keď viem, že väčšina je neuskutočniteľná, chcela by som aspoň tri z toho dokázať... nepotrebujem k životu ľudí, ktorí by mi vraveli, že hento nemôžem, tamto nedokážem a kde, preboha, chcem na to zohnať financie
a samozrejme, stretnúť sa @drazoal -om
Before I Die...chcel by som...chcel by som spoznať pravú lásku, mať možno nejaké jedno-dve deti, precestovať svet, možno spraviť niečo prevratné hlavným bodom však pre mňa bude neupadnúť do stereotypu...
a, samozrejme, stretnutie s @weronna - ou je hneď na druhom mieste
zamestnat sa v nejakej restauracii niekde na Manhattan-e..
hrat v swingovom orchestre , alebo nebodaj taky zalozit , a byt popularny ako tenor saxofonista v swingovom orchestre
najst nejaku peknu babu , lasku mojho zivota , medzi tym si trochu zarobit , po pripade vyhrat v loterii a kupit si pekny byt niekde na Manhattan-e
spravit si deti , po pripade
umriet ako aspon 85 rocny clovek, co si bude moct povedat :
" Ano , mal som dobry zivot" ..
a naučiť sa surfovať. a postaviť si dom pri jazere vo Fínsku.
Zimu na severe...a vidieť auroru
Otvoriť si bar, kde bude strop so súhvezdiami a ľudia sa tam budú cítiť príjemne
Nejaký ultimátny rockový koncert
Týždeň s mojim prototypom ideálneho chlapa
Naučiť sa robiť najlepšie palacinky
Precestovať celý svet
nájsť chlapa ktorý ma bude milovať dá to najkrajšie čo život dá "deti"
kúpiť si haského
letieť balónom
skúsiť ešte nejaké extremne športy
samozrejme zrobiť vodičák brm brm
Skočiť z padáka
Hrať na klavír
Byť v kapele
Dokázať mojej rodine že som schopná
ale najviac stráviť viac času s mamkou ... lebo peniaze a nič materialistické vám nenahradia pocity, lásku..a rodinu