@notme ironia... vynikajuco ... sportovci co su v televizore cvicia a inak nie len behom .. podala som normalnu otazku tak ocakavam normalne odpovede . bohuzial nie kazdy moze chodit do posilovne lebo by z ne uz zivy nevysiel .. takze tichucko
@6 1+
No k veci, vela ludi beha a mysli si ze chudnu a beha po meste po asfalte, milujem takych kretenov co si viac skodia tym ze behaju na tvordom. Ak cches behat, chod do lesa, dobre tereny, dobra obuv, makky povrch, nie je problem zhodit, aj ked ja osobne zastavam skor fitko a beh len ako udrzanie kondicky.
@genenica No najdes vela clanok pre ano a vela clankov pre nie. Zalezi to aj od obuvy, ale urcite je les, teren atd. ucinnejsie, zdravsie a podla mna aj je to krajsie prostredie a vydrzis dlhsie v pohybe. Kazdy moj trener tvrdil, ze asfalt ti narobí viac skody.
@6q66 v lese mas kamene, krive plochy kde si moze lahko vyvrtnut clenok pripadne zlomit nieco. Co tak miesta, kde je tartanovy povrch. moderne skolske ihriska a bezecke trate?
Rozhodne, v apríli 2015 som mal 60 kilo a cez prázdniny som pravidelne behal a ku koncu leta som musel vymieňať šatník lebo všetko na mne plávalo, a rifle padali, mal som okolo 52 kíl vtedy.
Cez zimu behať je výborný spôsob získania zápalu pľúc (osobne vyskúšané) plus vianočné prežieranie, už som späť na 56 kg
Ja som behávala pred zimou. Akože kým sa ešte dalo, a vždy iba večer. Ráno sa mi nechcelo na to vstávať a cez deň... No... Nechcela som stretnúť nikoho známeho. Mám rada taký večerný kľud pri behaní a sústredenie sa na vlastné myšlienky a hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
No k veci, vela ludi beha a mysli si ze chudnu a beha po meste po asfalte, milujem takych kretenov co si viac skodia tym ze behaju na tvordom. Ak cches behat, chod do lesa, dobre tereny, dobra obuv, makky povrch, nie je problem zhodit, aj ked ja osobne zastavam skor fitko a beh len ako udrzanie kondicky.
Cez zimu behať je výborný spôsob získania zápalu pľúc (osobne vyskúšané) plus vianočné prežieranie, už som späť na 56 kg