ja som sa dnes len tak hral s mobilom v nastartovanom aute a pristupila k oknu taka babicka ze ci idem smer TN a ak ano ci by som ju nezobral do dedinky co mam po ceste. Tak som ju zobral babicka mi chcela dat 2€ ale som jej povedal ze v ziadnom pripade teta, ze ak mi to date tak Vas z auta nepustim .. normalne mam lepsi den a cudujem sa ze sa nebala... asi posobim dobracky
@grietusha neviem ake zazitky si im porobila, ale ja nemam s mladymi stoparkami dobre skusenosti... raz som takej zastavil v noci a asi po sto metroch som mal jazyk v uchu potom som sa jej nemohol zbavit nvm ci bola na drogach, alebo len kvalitne sepalena
@pepoxx nie aom kokot, ze by som toto robila. pre mna je atopivanie sucaatou mojej zivotnej filozofie
skor take, ze som stopovala so zapalom mocaku a prosila ich o zastacwnie co chvila, spievala im v aute, varili sme si spolu alebo si urobili spolocny vylet zrazu a tak
@grietusha to by som si nedovolil tvrdit... to som len pridal dalsiu a zaroven aj tusim poslednu stoparku co som kedy viezol... lebo po nej som si povedal ze uz nikdy potom neskor sa mi stalo ze tiez v noci ma zastavovali baby a dve... povedal som si ze ani za nic a isiel som dalej...
tak tie dalsie zazitky uz su v pohodicke... na fajn cloveka sa da natrafit hocikde, len prave pri takejto prilezitosti sa ho tazsie zbavuje ked ti nesadne, alebo to proste kokot je ako tomu ty hovoris
@grietusha aha ty si tu z okolia no zrovna do Drietomy som dnes isiel do toho servisu...
musime si dohodnut nejake tajne znamenie aby som vedel ze ide o niekoho normalneho... coaviem... neukazuj mi palec hore ale coaviem prostrednik a ja urcite zastavim
nemám vodičák a asi ho budem mať až po škole .. ale jedna super storka zo stopárom:
za RK smerom na Donovaly stál týpek, vyzeral slušne, čistý, mladý, po 20tke ... tak sme zastavili a ja som asi 13 ročná utekala za ním, nech nasadá . vyzeral mierne dezorientovane, ale pochopil. Nakoniec z neho vyliezlo, že za 3 DNI sa dostal z Lotyšska (či Litvy? neviem už) na Slovenko a že plánuje takto docestovať za priateľkou do Istanbulu, čo tam šla na nejaký festival na brigádu a odtiaľ pôjdu stopom spolu do Madridu.
A ani do BA nechcel ísť (predsa len, lepšie "spoje") . Vraj ho máme nechať v BB, že on chce vidieť Európu...
a odvtedy mi to ostalo tak trochu ako sen, precestovať svet len s batohom na chrbte.
nejazdím, lebo to neviem a ani to nepotrebujem. a chcem svet bez áut. chcem iné dopravné prostriedky, napr. longbordy, alebo také niečo. a inak ja som stopovala raz a zaujímavé to bolo.
@borovy longbord ako dopravný prostriedok, omg. tak, a ide sa z Bratislavy do Košíc na longborde, zajtra zraz o 9:00 na Hodžku, predpokladaný príchod- piatok budúceho týždňa, cca 17:00.
Ako aj ja mám k autám celkom negatívny vzťah, ak vôbec nejaký, ale ich praktickosť sa nesnažím sabotovať super nápadmi s longbordmi. Podľa mňa na Slovensku by sa ujali aj surfy alebo ťavy...
Nebola to žiadna stoparka ale ešte asi v 4 ročníku na základke som šiel s ocom a jeho spolujazdcom na kamióne a ten spolujazdec bral nejaké dievča (asi boli rodina už nepamätám) do Žiliny sme ju mali odviezť a to bola noc jak sme vyrážali a som skoro hneď zaspal a potom ráno ma zobudili až jak sme tam už boli a to dievča na mňa že "som chcela spať s tebou ale tvoj oco že ťa nemam budiť" a ja som vtedy nepovedal ani slovko a uplne sa hanbil bola celkom pekná tak doteraz smútim že to dopadlo tak a že som sa nezobudil pri nej
raz sme brali so spolužiakom dáku smažku do Ostravy a bola to krava, a takmer som sa kvôli nej počúrala, lebo stále vymýšľala kam ju máme vyhodiť takže sme spravili veľkú zachádzku a zabili sme s ňou veľa času
@kittan jooj kamo tak to si posral sorry ako to by mohol byt zaujimavy zazitok na cely zivot keby to neprespis inak potesil si ma dlhym pribehom, cloveku hned ujde rychlejsie cas v robote
@kokosovyorech pokial ta niekto vyskolil aspon tak ako ja moju sestru tak urcite ano jeden moj kamarat dost kritik na zeny za volantom jej povedal: "ja nemam pocit ze soferuje dievca" - a to sa tak dobre pocuvalo... (inak 18 mala asi druhy tyzden - ale jazdila uz dlho samozrejme)
@Ameryka tak pis na co cakas ... ja ze to si sa ozvala k tomu prispevku nad tym tvojim... ze to si ty ta z kamiona co si chcela prilahnut za tym chalaniskom som skoro odpadol...
@Ericca hmm tak to sme sa doteraz nejako minali... ja chodim velmi casto v lete TN-NM (za vodou)
@pepoxx to chce iba tréning .. ja nemôžem nosiť príliš ťažké veci, takže už som sa naučila tak nejak šikovne pobaliť...batoh, oň priviazaný stan, taška cez rameno a malý spacák a ide sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale myslim, ze za 10rokov stopovania som ja porobila zazitky druhym
skor take, ze som stopovala so zapalom mocaku a prosila ich o zastacwnie co chvila, spievala im v aute, varili sme si spolu alebo si urobili spolocny vylet zrazu a tak
tak tie dalsie zazitky uz su v pohodicke... na fajn cloveka sa da natrafit hocikde, len prave pri takejto prilezitosti sa ho tazsie zbavuje ked ti nesadne, alebo to proste kokot je ako tomu ty hovoris
a mozno sme tie dve boli ja a sesternica. stalo sa mi, ze som v drietome skakala v noci, lebo inak nevydalo :/
a sak, ked ti nesedi, ta ho vyhod z auta.
musime si dohodnut nejake tajne znamenie aby som vedel ze ide o niekoho normalneho... coaviem... neukazuj mi palec hore ale coaviem prostrednik a ja urcite zastavim
vyhodit z auta
za RK smerom na Donovaly stál týpek, vyzeral slušne, čistý, mladý, po 20tke ... tak sme zastavili a ja som asi 13 ročná utekala za ním, nech nasadá . vyzeral mierne dezorientovane, ale pochopil. Nakoniec z neho vyliezlo, že za 3 DNI sa dostal z Lotyšska (či Litvy? neviem už) na Slovenko a že plánuje takto docestovať za priateľkou do Istanbulu, čo tam šla na nejaký festival na brigádu a odtiaľ pôjdu stopom spolu do Madridu.
A ani do BA nechcel ísť (predsa len, lepšie "spoje") . Vraj ho máme nechať v BB, že on chce vidieť Európu...
a odvtedy mi to ostalo tak trochu ako sen, precestovať svet len s batohom na chrbte.
Ako aj ja mám k autám celkom negatívny vzťah, ak vôbec nejaký, ale ich praktickosť sa nesnažím sabotovať super nápadmi s longbordmi. Podľa mňa na Slovensku by sa ujali aj surfy alebo ťavy...
mimoeuropania, pod vplyvom alkoholu, asociali
jeden kamos prestopoval zo slovenska na juh finska za 3 dni, takze to lotyssko je v pohode mozne
@Ameryka tak pis na co cakas ... ja ze to si sa ozvala k tomu prispevku nad tym tvojim... ze to si ty ta z kamiona co si chcela prilahnut za tym chalaniskom som skoro odpadol...
@Ericca hmm tak to sme sa doteraz nejako minali... ja chodim velmi casto v lete TN-NM (za vodou)