Tak ja v nič také ako duchov nevrím čiže podľa mňa to nie je zlo ale blbosť ale obviňovať z toho cirkev je pekná hlúposť. A tak isto ako aj upalovanie bosoriek, čo bol z prevažnej časti nástroj upevňovania moci hodnodtárov a nie cirkvi
Som čítala niečo o tom, že to nieje nič nadprirodzené, dá sa to vysvetliť tým, že sú tam nejaké tie prúdy a prílivy a počasie atď. všetko je ľahko dokázateľné, je to niečo ako keby ste sa spýtali, ako je možné, že loď sa nepotopí = má na to podmienky... to isté s tou oblasťou "bermudský trojuholník"
Jeden z najznamejsich pripadov je z roku 1945 ked tam zmizlo za pekneho pocasia 5 americkych bombarderov a neskor taktiez zachranne lietadlo , a vsetky zo skusenymi pilotmi
kam sa podeli??
dalsi pripad je pilot z roku 1970, ktory vletel do podivneho mraku a po 33 minutach sa ocitol nad Miami, kam by mu let trval nieco cez hodinu??
@alex458 myslim ze toto nesposobili metanove bubliny
Podla niektorych odbornikov by tam mohli vznikat niake vortexy, casove a medzipriestorove diery,... podla teorie relativity A.Einsteina to mozne je... ktory sam povedal ze pomocou gravitacie je mozne ohnut vesmir.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked to nevedia jednoznacne objasnit vedci, ako by som mala ja..
lebo v poslednych rokodch som o tom nepocul nic a aj ked,tak to bolo len v tisicrocnych dokumentarnych filmoch..
takze pre mna je to len story for fun..
Inak trošku netolerantný názor na človeka čo sa snaží presvedčiť o svojej tolerancii
Podľa mňa sa na bermudskom trojuholníku nedeje nič.
a ja len tvrdím, že exorcizmus je zlo. Nie nejaký vymyslený diabol
Tak ja v nič také ako duchov nevrím čiže podľa mňa to nie je zlo ale blbosť ale obviňovať z toho cirkev je pekná hlúposť. A tak isto ako aj upalovanie bosoriek, čo bol z prevažnej časti nástroj upevňovania moci hodnodtárov a nie cirkvi
Jeden z najznamejsich pripadov je z roku 1945 ked tam zmizlo za pekneho pocasia 5 americkych bombarderov a neskor taktiez zachranne lietadlo , a vsetky zo skusenymi pilotmi
kam sa podeli??
dalsi pripad je pilot z roku 1970, ktory vletel do podivneho mraku a po 33 minutach sa ocitol nad Miami, kam by mu let trval nieco cez hodinu??
@alex458 myslim ze toto nesposobili metanove bubliny
Podla niektorych odbornikov by tam mohli vznikat niake vortexy, casove a medzipriestorove diery,... podla teorie relativity A.Einsteina to mozne je... ktory sam povedal ze pomocou gravitacie je mozne ohnut vesmir.
takze kto vie kde sa skryva pravda?
su zdokumentovane i pripady ked sa tam nasli lode bez posadok, a vsetko za krasneho pocasia...