Od Floridy smerom na východ leží miesto ohraničené tromi bodmi . Bermudský trojuholník. Je známe, že sa v ňom strácajú lietadlá aj lode. Jednoducho zmiznú z radaru vysielača. Tvrdí sa, že bola videná loď s ľudmi, ktorí zomreli strašnou hrôzou. Iní vedci t
Jeziis. V tych miestach unika spod zeme velke mnozstvo metanu, ktore tak preriedi vzduch aj vodu, ze stracaju svoje klasicke fyzicke vlastnosti. Keby sa tam clovek siel kupat, tak sa utopi, nech vie plavat akokolvek dobre, lebo ten metan s vodou narobi to, ze nekladie odpor. Rovnako ako aj vzduch nad vodou. Preto sa lode potopia a lietadla spadnu.
njn je tam frekvencia 7 hz,ktora je pre telo neznesitelna,preto mnoho pilotov tam stratilo vedmomie, a lietadla havarovali
zo spodu bermudskeho trojuholnika vyviera tepla voda spolu s bublinami a ked pride na to miesto lod tak sa zacne potapat kvoli tym bublinam a ked su tam este tie frekvencie tak sa tam zcvoknu
hypofokortexor : (dúfam, že som ten nick napísala dobre) ale prečo je frekvencia 7 hz ,práve, tam, čo ju ,práve, na tomto mieste spôsobilo ? a nepíš že kmitanie prosím ... radšej napíš kmitanie čoho...
hmm ked to tak citam tak hapofokortexor suhlasi s 1ka a pritom 1ka píše niečo úplne iné ... jeden to rieši z fyzikalneho hladiska a druhy z chemickeho ..no. ja suhlasim s tym ze tam nieco nebude ok s tou frekvenciou. len nechapem preco tam chodili tie lode dalsie ked sa tam uz predtym niektore stratili ...
Ja som widel dokument a aj ako simulowalo bermudsky trojuholnik a fakt je tam to posobenie metanu, ktore tatko potopilo skusobnu mini lodku...
Ale ja skor mam taku teoriu, ze je to brana do Atlantidy, lebo ako wsetci wjeme tak niekde w tych miestach a az po afriku siahala Atlantida..Sice je to total blbost, ale mozne je secko
a ako to zistili ked tam vsetko pada a vsetko sa topi ? inak legenda vravi ze kedisi davno ked tadial plavala uplne prva lod spadol do vody zlaty triangel ktory ma zvlastnu moc muhahahahaha
inak podobnzch miest je na svete viac, len tadial nevedie tolko lodnych tras ako cez trojuholnik. napriklad na vychod od japonskych ostrovov je tzv diabolske more, kde sa deje to iste. jeden cas tam dokonca japonci zakazali veskeru plavbu...
7 Hz ? 7 Hz coho ? akeho vlnenia mechanickeho ci elektromagnetickeho ? myslim ze 7 Hz akehokolvek vlenia neurobi nikomu nic teda mechanicke vobec nie o elektromagnetickom neviem. ale nepoznam elektromadneticke vlnenie ktore ma tak nizku frekvenciu. pre porovnanie svetlo je elektromagneticke vlnenie a to sa pohybuje vo frekvenciach tusim 3,5 az 7 cele volaco .10 na strnastu... ospravedlnujem sa za taketo vypisanie toho svetla ale indexy sa mi hladat necelo
A k veci myslím že s tým metánom je to realnejšie. Ale je pravda že k stopercentnému cielu sa vedci tak rýchlo nedopatráju...
Ale tiež by ma zaujimalo kadial lietaju lietadla na Miami a Bermudy. Som pocul, že pod tym morom su jaskyne ešte s čias pred topením ľadovcov, ktoré sa potom zatopili. A v týchto jaskynach su silne podmorskeé prúdy. Vraj sa už stalo že cez tieto jaskyne sa dostal aj žralok 30 km od pevniny do jazera. Alebo , že v nich potápači našli menšie rybárske lode a člny, ktoré sa v nich zasekli. Faktom je že v tomto uzemí prúdi aj Golfský prúd. Bohvie čo je za touto záhadou
17: ta tak blbo... nakoniec jasne ze zachranili svet tym ze nedovolili spustit ten pokus americkej vlady (to by vraj znicilo cely svet)... taze sa tam daco stalo nieco sa otvorili a zrazu sa objavili vsetky tie stratene lode a lietadla a tamat vsade poletovali... potom cez vsetko presla ta (asi casova) vlna a dali strih na to jak sa kazdy hrdina prebral doma v posteli s tym, jakeby sa nic nestalo... akurat jakeby sa posunul cas, pritom oni si vsetko pamätali... a nechapali jak to bolo mozne vsetko... tych 5 melonov dostali
No dobre ale keby bola teoria s metanom pravdiva tak by sa tie lode a lietadla nasli na dne oceana ci? dalsia mozna teoria je takato: kazde teleso na zemi aj ludia maju svoju frekvenciu ktorou kmitaju- toto je vseobecne zname. Ak nejaky sposobom dosiahneme kmytanie rovnakej frekvencie ako ma nejake teleso vznikne rezonancia ktora toto teleso znici-toto je tiez znama a pravdiva teoria. A to kmytanie moze vyvolat vselico napriklad aj vlnenie morskej hladiny....A pri dosiahnuti rezonanci sa veci rozpadnu na male castice ktore uz nikto nikdy nenajde....
Nadykace tento jav je znamy uz aj namornikom od 17. storocia ako mesiasov plamen vznika ionizaciou vzduchu okolo kovovych castic, vacsinou pri burke alebo zvysenej vodivosti vzduchu, t.j nasytenie vodnymi parami, vtedy vybijanie elektronov do atmosfery sprevadza zelene alebo modre ziarenie. Tento jav sa nazyva ionizacia, sprevadza ho vyvijanie ozonu kedy vzduch je citit sladkastou vonou to je to vase ,,z oblohy pada zelene svetlo´´ tiez toto svetlo sa zjavuje aj pri zvysenej aktivite slnecneho ziarenia, nevidime ho kvoli vysokej magnitude svetla dopadajuceho na zem tiez sa da vidiet na severnom pole, kde elektromagneticka vrstva atmosfery je najtensia a nie je rusena okolitym svetlom, alebo inym svetelnym zdrojom. (30 mesiacov je tam tma). Pri burkach alebo pri zvysenej vlhkosti vzduchu (musi byt tma) okolo kovovych casti mozeme tiez vidiet to zelene (alebo modre svetlo zalezi od kovu) napr. okolo kovoveho kriza na kostole, stoziaroch lodi, kridel lietadiel....atd.
Bermudsky trojuholnik je jedno z viacerych miest na Zemi , kde je mozne prejst z 3 do 4-5 dimenzie bez vedomia "cestovatela" . Veci co sa stratili v tomto priestore , nezanikli , len sa objavili v inej dimenzii nasej planety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
zo spodu bermudskeho trojuholnika vyviera tepla voda spolu s bublinami a ked pride na to miesto lod tak sa zacne potapat kvoli tym bublinam a ked su tam este tie frekvencie tak sa tam zcvoknu
Ale ja skor mam taku teoriu, ze je to brana do Atlantidy, lebo ako wsetci wjeme tak niekde w tych miestach a az po afriku siahala Atlantida..Sice je to total blbost, ale mozne je secko
sa mi to nechcelo dopozerat
--------------------------------------------
A k veci myslím že s tým metánom je to realnejšie. Ale je pravda že k stopercentnému cielu sa vedci tak rýchlo nedopatráju...
Ale tiež by ma zaujimalo kadial lietaju lietadla na Miami a Bermudy. Som pocul, že pod tym morom su jaskyne ešte s čias pred topením ľadovcov, ktoré sa potom zatopili. A v týchto jaskynach su silne podmorskeé prúdy. Vraj sa už stalo že cez tieto jaskyne sa dostal aj žralok 30 km od pevniny do jazera. Alebo , že v nich potápači našli menšie rybárske lode a člny, ktoré sa v nich zasekli. Faktom je že v tomto uzemí prúdi aj Golfský prúd. Bohvie čo je za touto záhadou
myslíte že bermudy pochádzaju origoš z trojuholníka???
Podla mna tam niesu ziadne ufa ani nic podobne podla mna je tam nejaky vir abo daco to sa neda povedat
No tak ako vysvetlite toto !!!