Kto počúva Radio_FM,tak by pravdepodobne mal vedieť o čom hovorím...kedže rada filozofujem,uvažujem a dá sa o mne povedať že som intelektuálne založená,tak si nenechám újsť túto rozhlasovú reláciu...kedysi sa to vysielalo na STV pod názvom Pod Lampou..ale
hmmm, pozerávala som pravidelne v tv iba dve relácie: pod lampou a metro. oboje zrušili
bez lampy myslím trochu upadlo, totižto, už tam nepreberajú také zaujímavé témy... napríklad naposledy o hokeji... tak to ma naozaj nezaujímalo... ale inak fakt môžem. zasraný stváci, čo to zrušili!!!
diskusie ako napríklad ppe - naraz-teraz... tak to bola diskusia... inak štefan hríb vrrr, môžem
To bola najlepšia diskusná relácia na Slovensku..lebo nemala ohraničenú dĺžku a témy boli vyvážené, keďže sa stretávalo viac odborníkov i laikov. Prečo sa skončila sa všeobecne vie...nové vedeni v STV..vyhodenie toho z Reportérov...a ovplyvňovanie spravodajstva...atď...a Hríb aj s Kušnierikom spravili protest, keď po pár minútach ukončili reláciu, v ktorej zmenili scenár...zmenili tému...v dôsledku čoho ich vyhodili...chceli v ďalešej relácii devbatu s novým vdením..konforntáciu..ale to by bolo s prepáčením sranie si do hniezda....tú rozhlasovú verziu som počúval...ale už dávno som ich nepočul...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
bez lampy myslím trochu upadlo, totižto, už tam nepreberajú také zaujímavé témy... napríklad naposledy o hokeji... tak to ma naozaj nezaujímalo... ale inak fakt môžem. zasraný stváci, čo to zrušili!!!
diskusie ako napríklad ppe - naraz-teraz... tak to bola diskusia... inak štefan hríb vrrr, môžem